Partner login

Håndværkerknive - tilpasset dit arbejde

Hultafors - Danmark

ElknivEn tilpasset kniv

Knive har i princippet ikke ændret sig i over 100 år. Men i samarbejde med professionelle håndværkere har vi udviklet en serie af knive, der er tilpasset håndværkernes faktiske arbejde.

Vi studerede deres arbejde, lyttede til deres ønsker og identificerede behovene. Prototyperne blev testet af professionelle, justeret og testet igen, indtil alle var tilfredse. Resultatet blev en serie af specialknive tilpasset den enkelte håndværkers faktiske arbejde.

Stål med styrke

Knivbladene er fremstillet i japansk knivstål, der er kendt for sin høje kvalitet. Æggen er slebet i flere faser med en afsluttende polering på læderskive. Dette gør bladet ekstra holdbart og giver en virkelig skarp æg.

Slagfast plast

Både skafter og skeder er fremstillet i ekstra slagfast polypropen – PP-plast. Skaftet er udformet for at give dig et godt og sikkert greb.

En unik funktion sikrer, at skeden ikke løsner sig fra knappen i arbejdstøjet, og som samtidig er nem at fjerne. Vi har anvendt forskellige farver på skaftet, så du let kan genkende dine favorit knive.

Unikke funktioner

Hultafors håndværkerkniveI vores sortiment indgår knive med smarte detaljer, som letter dit arbejde. Det betyder, at du kan anvende din kniv på forskellige måder uden at ødelægge den. F.eks.:

GROVKNIV OG STEMMEJERNSKNIV

Kraftige og slidstærke knive som passer til stort set alle håndværk, hvor der er brug for at bryde, brække, stemme og hakke i forskellige materialer.

Grovkniv

MALERKNIV

Malerkniven er et værktøj med tre funktioner – først og fremmest er det en kniv, men også en skruetrækker og lågåbner.

Malerkniv

VVS-KNIV

Eftersom blikkenslagere ofte behøver værktøj til afgratning, har VVS-kniven en integreret fil på den ene side af bladet.

VVS-kniv

Spørg os