Partner login

Avancerede knive - helt enkelt

Hultafors - Danmark

En rigtig god kniv skal ligge perfekt i hånden og være let at anvende. Samtidig skal den være robust, pålidelig og have alle de vigtige funktioner.

Hultafors universalknivDet ved vi, fordi vi har udviklet vores knive i samarbejde med professionelle håndværkere, der har testet hver enkelt detalje i praksis.Først da de var helt tilfredse, vidste vi, at vores knivserie levede op til de skrappe krav, der stilles hver dag på jobbet.

F.eks. kan du nemt og uden værktøj åbne vores universalkniv og med en hånd fremføre og låse bladet. Kniven har et komfortabelt og ergonomisk designet fingergreb, der øger sikkerheden, når du lægger kræfter i arbejdet. Kniven har desuden en indsnævret spids, der giver større præcision i arbejdet.

For at skabe de mest brugervenlige knive har vi skåret alle unødvendige detaljer bort og reduceret antallet af bevægelige dele. Dette er med til at øge knivenes levetid, da der er færre dele, som kan gå i stykker eller falde af. Samtidig er knivene også lettere at gøre rene.

Spørg os