Partner login

Built by hand

Der findes meget værktøj du ikke kan undvære. Men det virkelige håndværk kommer fra dine hænder.

Det er der minderne skabes.

"Sløjd var mit favorit fag og det føltes naturligt at arbejde med mine hænder"

Lugten af træ er markant i snedkerværkstedet hos møbelsnedker Mikael Seppänen. Her står store industrisave side om side med klassisk værktøj.

Mød møbelsnedker Mikael Seppänen

“Det at finde løsninger er det mest inspirerende arbejde.”

Rick van der Bult har altid haft en interesse i at skabe ting. I kombination med hans interesse for musik har han været i stand til at skabe sig en karriere indenfor design bygning af musikstudier.

Mød tømrer Rick van der Bult

"Jeg har altid været tiltrukket af at gøre ting der ikke er lige til."

En behagelig duft af høvlet træ møder mig da jeg træder ind i værkstedet hos vinduessnedker Petter Gantelius. Vinduesrammerne hænger pænt ned fra loftet og venter på at det bliver deres tur til at gennemgå en nænsom restaurering.

Mød vinduessnedker Petter Gantelius
@gantelius_fonsterhantverk

Skarp og pålidelig

HDC stemmejernet kan med sin plane flade placeres helt tæt til underlaget, hvilket gør det muligt at komme steder hvor andre stemmejern ikke kan nå. Stemmejernet er det bedste valg til de typer af arbejde der kræver både styrke og præcision. Alt sidder i detaljerne. 

Læs mere om Stemmejern HDC

Pas på dine hænder

Hænder. De består af håndrod, mellemhånd og fingre. Vores hænder spiller en stor rolle i løbet af vores dag, især når du arbejder som professionel håndværker. De fortjener selvfølgelig det bedste, når det kommer til håndværktøj.

Læs flere interessante facts om hænder

Japansav til præcisionarbejde

"Et stykke værktøj som jeg ikke kan undvære er Japansaven/Ryoba". Ja det er et af vinduessnedker Petter Gantelius favorit værktøjer. Og vi er ikke uenige. Når du skal lave snit med høj præcision, så er Japansaven et godt valg. 

Læs mere om Japansaven

Følg os når vi møder inspirerende håndværkere og lytter til deres historier. Se film og læs vores interessante artikler i løbet af 2019.