Partner login

Konkurrence Built by hand

Hultafors - Danmark

KONKURRENCE! Hvad har du bygget eller fremstillet med dine egne hænder, som du er stolt af?

Vi er klar over at der er værktøj som du ikke kan undvære. Men ægte håndværk skabes af dine hænder og det er der minderne bliver til Vi ved også hvor stolt det kan få dig til at føle, når du har færdiggjort et projekt du selv har skabt. Det har ingen betydning om hvor stort projektet er.

Vi vil rigtig gerne høre din built by hand historie!

  1. Post et sort/hvid billede af dine hænder på din Instagram.
  2. Skriv i billedteksten hvad du er mest stolt af at have bygget eller fremstillet med dine hænder.
  3. Tilføj #builtbyhand (du skal have en åben konto for at vi kan se din post)


Hver anden uge vælger vi en vinder, som vinder et Hultafors værktøj. Den helt store præmie er endnu ikke på plads. Men vi lover dig at du ikke bliver skuffet. Upload dit billede og din historie allerede i dag. Lad os dele de gode minder med hinanden. Konkurrencen er åben i hele verden gennem hele 2019.

Vilkår og betingelser

Ved at deltage i konkurrencen, er du indforstået med Hultafors Vilkår og betingelser og Instragrams egne Terms of Use.
Hultafors' har ret til at bruge billedet i egne kanaler i markedsførings øje med. Hultafors forbeholder sig ret til at "flag" eller fjerne billedet hvis det er ulovlingt eller på nogen måde etisk og mopralsk uegnet, eller hvis det kan betragtes som genstand for overtrædelse.  

Marketing
Vinderens foto vil blive offentliggjort på Hultafors' Facebook konti og på Instagram.

Valg af vinder
En jury bestående af repræsentanter fra Hultafors vælger vindere fra alle konkurrence billeder der er posted på Instagram og tagged med #builtbyhand.

Deltagerne vil blive bedømt på deres historie i kombination med billedet. Juryens afgørelse kan ikke overstyres og vinder skat (hvis relevant) skal betales af vinderen.

Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre produkter.

Vindere
Vinderen bliver kontaktet af @hultafors i kommentarfeltet i forbindelse med det vindende billede eller via email. For at modtage din præmie, venligst kontakt Hultafors via DM på Instagram. Angiv dit navn, telefonnummer og adresse på der hvor præmien skal sendes.

Hvis vinderen ikke har kontaktet Hultafors indenfor to uger, forbeholder Hultafors sig retten til at vælge en anden vinder. Ansatte hos Hultafors må ikke deltage i konkurrencen. Hultafors arrangerer og er ansvarlig for konkurrencen.

For yderligere spørgsmål, kontakt .

Lær mere

Jeg har altid været tiltrukket af at gøre ting der ikke er lige til

En behagelig duft af høvlet træ møder mig da jeg træder ind i værkstedet hos vinduessnedker Petter Gantelius. Vinduesrammerne hænger pænt ned fra loftet og venter på at det bliver deres tur til at gennemgå en nænsom restaurering.

Mød vinduessnedker Petter Gantelius

Built by hand

Der findes meget værktøj du ikke kan undvære. Men det virkelige håndværk kommer fra dine hænder.

Det er der minderne skabes.

Se, læs og bliv inspireret af interessante håndværkere

Spørg os