Partner login

Hultafors lancerer nye håndværkerknive

Hultafors - Danmark

Alle håndværkere ønsker den perfekte kniv til opgaven. Men der er hele tiden forskellige udfordringer. Det er derfor at Hultafors udvider sortimentet af håndværkerknive. Hver kniv er lavet til håndværkerens forskellige opgaver. 

Et bredt sortiment af knive

De nye knive er 2016 udvidelsen af Hultafors' populære sortiment af håndværkerknive. Serien består nu af 20 forskellige knive dedikeret til den profesionelle håndværkers behov. 

udviklet i tæt samarbejde med håndværkere

Som altid, tager vi udgangspunkt i at lytte til håndværkernes behov i produktudviklingen, siger Nikita Golovlev, Head of Design for værktøj hos Hultafors Group.

- At holde tæt kontakt med de prodessionelle håndværkere har været værdifuldt, både i forhold til idégenerering og for at få detaljerne rigtige, siger han. 

De nye knive udgør en Præcisionskniv med friktionsgreb, en Elkniv optimeret til afisolering af kabler og en Flexkniv med et tyndt knivblad til opgaver som fjernelse af maling og silikone.

Knive til friluftslivet

To nye søskende er Redningskniv og Rebkniv. Begge med et blad af rustfrit stål og friktionsgreb, redningskniven har en stump spids af sikkerhedsmæssige årsager. 

- Vi ser en øget interesse for friluftsliv og udendørs aktiviteter. Derfor har vi også tilføjet 2 forskellige friluftsknive til familien, forklarer Nikita Golovlev.

Publiceret 04 oktober 2016.

Spørg os