Partner login

Dobbelt Sikkerhed – for en mere sikker og effektiv arbejdsgang

Hultafors - Danmark

Der kommer større og større fokus på sikkerhed på byggepladsen og derfor også håndværkernes krav til værktøjet. Derfor har Hultafors imødekommet disse krav ved at lave en ny dobbeltskede kombination.  

"Mange håndværkere bruger ofte to forskellige knive når de arbejder og vi har derfor udviklet dobbeltskeden Dobbelt Sikkerhed, som er designet til vores to sikkerhedsknive SK og USRA", siger Hultafors Produkt Manager Per Eriksson.

arbejd effektivt og sikkert

"Med denne dobbeltskede har den sikkerhedsbevidste håndværker altid let tilgang til de knive som han eller hun bruger mest. Derved optimeres forudsætningerne for at arbejde både effektivt og sikkert, siger Per Eriksson.

robust materiale

Skeden er produceret i slagpfast PP-plast og samlet med nitter. “Når dine knive bliver slidte, beholder du skeden og køber nye knive - mere miljøvenligt end at købe alt nyt”, siger Per Eriksson.

SK Sikkerhedskniv

Dobbelt Sikkerheds kombinationen består af to sikkerhedsknive;  Sikkerhedskniv SK og Universalkniv USRA. “Sikkerhedskniv SK har afrundet spids, udviklet til at øge sikkerheden og reducere risikoen for stikskader. Det perfekte valgt til håndværkeren der sætter sikkerhed højt", siger Per Eriksson.

USRA UniversalKniv

USRA er en universalkniv med blad der automatisk trækker sig tilbage for at undgå stikskader og et design der sikrer godt greb når der skæres gipsplader, tæpper og tapet. "Vores sikkerhedsknive blive stadig mere og mere populære og vi tror at mange håndværkere kommer til at sætte pris på vores nye dobbeltskede", siger Per Eriksson.

Publiceret 28 november 2017.

Spørg os