Partner login

Gipsvinkel tilpasset dagens standarder

Hultafors - Danmark

Hultafors har taget et skridt mere for at gøre arbejdsdagen for håndværkeren lettere, ved at udvide sortimentet af gipsvinkler. Det nyeste produkt er PS90. En gipsvinkel der er tilpasset nutidens standarder og krav.

"Da markedet har strammet kravene og det at håndværkere på større byggepladser ikke må håndtere gipsvinkler der er 1200 mm brede, så vi et behov for at kunne tilbyde en kortere version af vores fremragende justerbare gipsvinkel (PS 120)," siger Hultafors Product Manager Per Eriksson.

udviklet sammen med professionelle håndværkere

Kun ægte fagfolk ved hvad de professionelle har brug for, derfor lyttede vi til vores brugere, der gav os det input at de ønskede en 900 mm gipsvinkel. Behovet for en kortere gipsvinkel opstod da det på større byggepladser ikke længere er tilladt at anvende en gipsvinkel på 1200 mm, grundet vægten. Derfor er de professionelle brugere blevet involveret i udviklingen af Hultafors nye gipsvinkel PS 90.

Samme funktionalitet - nyt udseende

Værktøjet kan beskrives som funktionelt, let at håndtere og stabilt når der skæres gipsplader. Præcis som PS 120, kan PS 90 foldes sammen, som gør den let at bære, opbevare og transportere. Både PS 90 og PS 120 har et nyt opdateret udseende, der gør skalaen lettere at aflæse.

"Vi arbejder konstant på at udvikle vores produkter for at lette arbejdsdagen for den professionelle håndværker og selvfølgelig ønsker vi at være på forkant med udfordringer i arbejdsmiljøet. Vi benyttede os også af muligheden for at forbedre aflæsningen af vinkler på skalaen. Derfor det nye look," fortsætter Per.

gipsvinkel PS 90

Justerbar gipsvinkel med millimeter- og gradgraderinger, der kan indstilles i fire faste positioner.

• 4 vinkler med faste positioner (22.5°, 45°, 67.5°, 90°).
• Kan bruges af både venstre- og højrehåndene.
• Den foldbare funktion gør den let at transportere og opbevare.
• Yderligere 21 vinkler er markeret på skalaen.
• Anslag og blad i anodiseret aluminium.

Publiceret 23 marts 2018.

Spørg os