Partner login

Hultafors 2.40 meterstok er nu FSC-certificeret

Hultafors - Danmark

Hos Hultafors har vi udviklet innovativt værktøj, du kan stole på, i mere end 130 år. Det hele begyndte med opfindelsen af tommestokken, der hjalp mennesker med at overgå til en ny måde at måle på. Vores 2.40 meterstok er nu FSC®-certificeret, hvilket er starten på et nyt kapitel i vores historie.

et bevidst valg

Vi ønsker at hjælpe håndværkere til at tage et mere bevidst valg når det kommer til deres håndværktøj. Det kan måske virke som et lille skridt for mennesket, men vi tror, at det er et stort spring for vores virksomhed. For os var valget indlysende. Vi starter med at gøre vores nyeste model af meterstokke, 2.4 meteren, til et mere bæredygtigt produkt, der bringer historien ind i fremtiden, til den næste generation.

fremstillet af certificeret og kontrolleret materiale

FSC mærket sikrer at produktet stammer fra bæredygtigt drevne skove og ansvarlige kilder. I detaljer betyder dette at skoven ikke er fældet på ulovlig vis; med overtrædelse af traditionelle rettigheder og menneskerettigheder, hvor høje bevaringsværdier (HCV’S) trues af skovdriften; høstet i skove med konvertering til plantage eller ikke-skovbrug eller høstet i skove med brug af genmodificerede træer. For at læse mere, besøg: http://www.hultafors.com/fsc

gradvis konvertering til fuld FSC-certificering

Målet er at vi, indenfor de næste 3 år, alene anvender FSC-certificeret træ til vores meterstokke i birketræ produceret i Sverige. I dag er efterspørgslen på certificeret birk ikke lig med ressourcerne, hvilket gør tilgængeligheden af FSC certificeret træ begrænset. Indtil vi kan konvertere fuldt ud til FSC certificeret birk, er alt det træ materiale vi anvender i produktionen af vores meterstokke i birk fra Controlled Wood eller FSC/PEFC Certificerede leverandører.

Publiceret 07 februar 2019.

Spørg os