Partner login

Hultafors lancerer CC skala på båndmål

Hultafors - Danmark

Hultafors tilbyder allerede markedets mest præcise stål båndmål -EU klasse 1. Nu lanceres en ny feature der gør arbejdsdagen lettere for håndværkere. Et båndmål med CC skala på undersiden.

Det er BT båndmålet der nu får gradering på begge sider af båndet.

“Ved at trykke gradering til CC-mål på bagsiden af båndmålet vil det blive mere enkelt at måle når der skal monteres vægge. Det bliier ganske enkelt lettere at måle rigtigt, hurtigt” siger Hultafors Product Manager Per Eriksson.

efterspurgt af professionelle håndværkere

Efterspørgslen efter en CC skala kommer fra håndværkere der i dag arbejder rundt om problemet på forskellige måder.

”At bruge et allerede eksisterende produkt og tilføre en gradering er et godt eksempel på hvordan vores produkter kan bidrage til en mere effektiv arbejdsdag for håndværkeren,” siger Per.

CC-gradering for 30/60 og 45/90 cm

BT Båndmålet i stål har gradering på begge sider for præcis måling og når der arbejdes med reglar. Båndmålet i stål er graderet med meget nøjagtig blækstråleteknik og har en mat overflade for refleksfri aflæsning. Undersiden har gradering i CC mål til brug når du arbejder med eksempelvis reglar. CC gradering 30/60 og 45/90 cm.

”Dette er en opdatering af det eksisterende båndmål, hvilket betyder at alle BT båndmål fremover vil have gradering på begge sider,” siger Per.

Båndmål BT fås i 5 og 8 meter og er på lager fra begyndelsen af juni 2018. 

Publiceret 15 juni 2018.

Spørg os