Partner login

Hultafors lancerer en serie af Premium økser

Hultafors - Danmark

Hultafors tager et nyt greb på øksesegmentet med fokus på brugeroplevelse og bringer Hults Bruks historie ind i fremtiden. For at fejre den 300 år gamle tradition og smedehåndværket i Hults Bruk i Sverige, er økserne opkaldt efter de berømte smede og efter området omkring smedjen.

Den nye Premium serie består af otte kvalitets økser - fra de små og letanvendelige trekking økser til kraftfulde kløveøkser.

“Brugeroplevelsen har været vigtig for os i denne lancering og vi har haft stort fokus på detaljerne - fra forpakning i god kvalitet til online tilstedeværelse”, siger Per Eriksson, Hultafors Tools Product Manager.

opkaldt efter berømte smede og lokalområdet

På Hults Bruk i Östergötland i Sverige har smede udført arbejde, som ikke mange andre er i stand til at gøre, i over 300 år. Faktisk er der meget få producenter i verden, der beskæftiger smede med netop de færdigheder, som dette håndværk kræver. For at fejre denne arv er produkterne blevet opkaldt efter berømte smede og områder omkring smedjen.
"Arven og kvaliteten i vores fremstillingsproces, er hvad der gør vores økser så specielle. Premium-serien er en hyldest til dette unikke håndværk og ved at opkalde produkterne efter berømte smede og områder omkring smedjen, bringer vi historien ind i fremtiden”, siger Per Eriksson

Livstidsgaranti

Hultafors økserne er blevet fremstillet på traditionelvis siden 1697. Dette håndværk i kombination med smedekunst resulterer i et pålideligt produkt med lang levetid der kan bruges i flere generationer. Derfor tilbyder Hultafors også livstidsgaranti på øksehovedet på alle Premium økserne.

”Vi har en lang tradition for øksefremstilling og processen med smedning af hovedet er blevet forfinet gennem mange år, hvilket resulterer i et fremragende håndværk. Vores økser er fremstillet så de kan holde i flere generationer, så for os er det en naturlig udvikling at inkludere en livtidsgaranti med hver Premium økse,” siger Per Eriksson

Åby SKOVøkse og Hult kløveøkse

Den nye serie af økser indeholder både modeller der bruges til traditionelt træ arbejde, samt udendørs modeller til entusiasterne. Lanceringen indeholder også to nye modeller, Åby Skovøkse og Hult Kløveøkse. Derudover lanceres der også en slibesten samt et unikt multifunktionelt læderunderlag.

Publiceret 26 februar 2018.

Spørg os