Partner login

Hultafors lancerer næste generation af mærkeværktøj

Hultafors - Danmark

Hultafors supplerer sortimentet af traditionelle tømrerblyanter med næste generations mærkeværktøj. Produkterne er udviklet i samarbejde med håndværkere fra forskellige fag, med det formål at gøre håndværkerens dag endnu mere effektiv.

Lanceringen består af 3 nye markører og tilbehør.

”Vi har valgt at udvikle nogle produkter der gør arbejdsdagen mere enkel for håndværkeren, når det kommer til mærkning. Det har været vigtigt for os at tænke på effektivitet, ergonomi og holdbarhed i udviklingen af produkterne siger Per Eriksson, Product Manager hos Hultafors.

DyBhulsmarkør, Dry – med hætte og indbygget blyantspidser

Hultafors dybhulsmarkør er en grebvenlig markør med hætte og indbygget blyantspidser. Hætten er designet så den er let at fjerne men sidder samtidig godt fast. Både markør og hætte har rullestop - så de ikke ruller væk hvis de placeres på en overflade.

Blyantspidseren sidder i hætten for let tilgang. Via et hul i bunden på hætten ledes smuds og fugt ud, for længere holdbarhed. Alt dette i kombination med ergonomisk og grebvenligt design, resulterer i en pålidelig markør der kombinerer to klassikere.

“Dybhulsmarkøren er en kombination af en traditionel tømrerblyant og en almindelig blyant. Ved at kombinere design features, har du altid et godt greb, uanset om du vil lave klare lige linjer eller præcise afmærkninger,” siger Per.

Refill med stifter i to forskellige kombinationer

Refill i smart holder med 10 stifter, fås i to kombinationer - enten med 10 stifter i holdbart grafit eller 4 grafit stifter og 6 stifter i kridt, 3 røde og 3 gule. Grafit stifterne har øget holdbarhed og er modstandsdygtige overfor fugt.

”Ved at skifte stifter og ikke hele markøren, bidrager brugeren også til en mere bæredygtig måde at arbejde på” siger Per.

dybhulsmarkør, Ink til små huller og steder der er svært at komme til

Lanceringen består også af to dybhulsmarkører tilpasset til mærkning svært fremkommelige steder og i små huller. Dybhulsmarkøren fås i permanent rød eller sort tusch så den kan anvendes på de fleste materialer og underlag.

De nye markører lanceres i starten af juni, 2018.

Publiceret 18 juni 2018.

Spørg os