Partner login

Skarpe, pålidelige stemmejern - altid lige ved hånden

Hultafors - Danmark

Betragt det som din nye ven i hverdagen. Skarp, pålidelig og altid ved hånden. Hultafors´ stemmejern er designet til at kombinere maksimal skarphed med slidstærk holdbarhed.

Er du klar til robust præcision og allround brug?

Hultafors nye stemmejern

Perfekt slebet klinge i japansk stål, et praktisk skæfte, der tåler hårde hammerslag og en skede der sikrer let tilgang. Med andre ord et ekstrem alsidigt stemmejern i mange forskellige størrelser.

Din nye ven? Saml dine 3 favoritter i vores unikke stemmejernsholder, der er let at fæste i dit bælte eller opbevare i din værktøjstaske.

Gør dig klar til et nyt niveau indenfor præcision og effektivitet.

stemmejern EDC fra Hultafors

Hultafors stemmejern EDCProfessionelle håndværkere anvender ikke kun deres stemmejern til at snitte i træ. Stemmejernet er blevet et allround værktøj, der bruges til at hakke, lirke og skrabe med.

Derfor lancerer Hultafors nu stemmejern EDC – en ny produktkategori, omhyggeligt designet til at kombinere maksimal skarphed med slidstærk holdbarhed. "Robust, alsidigt og ergonomisk. De nye stemmejern er et perfekt supplement i værktøjstasken," siger Håkan Carlsson, produktchef hos Hultafors.

Da Hultafors for nyligt studerede professionelle håndværkere i deres daglige arbejde, viste det sig, at der var behov for stemmejern, der var nemme at bære og som egnede sig til forskelligt arbejde. Bygningsarbejdere, tømrere, gulvlæggere, tagdækkere, låsesmede og malere efterspurgte alle de samme ting – et robust stemmejern med et skæfte der tåler hårde slag.

"Stemmejern EDC har en perfekt slebet klinge i japansk stål og et praktisk skæfte i glasfiberforstærket PP plast, som tåler hårde hammerslag. Klingeskaftet er forsynet med modhager for at forhindre, at det presses ind i skæftet, når man slår på det, hvilket gør, at værktøjet føles ekstra stabilt. For at gøre stemmejernet lettilgængeligt har vi designet en skede, der let kan fæstes på et bælte eller en knap. "Kort fortalt, alle de funktioner du har brug for – lige ved hånden," siger Håkan Carlsson.

Det nye sortiment indeholder stemmejern med forskellige klingestørrelser fra 6 – 32 mm. For at gøre stemmejernet så sikkert som muligt, har klingen ingen skarpe hjørner og skæftets udformning garanterer et korrekt greb.

IGC huljern fra Hultafors

Hultafors huljern IGCHultafors lancerer et nyt huljern - skarpt, pålideligt og altid ved hånden når du skal installere låsekasser og monterer hængler i trædøre. Et kompliceret arbejde effektiviseres nu betydeligt. "Gør dig klar til en helt ny grad af præcision," siger Håkan Carlsson, produktchef hos Hultafors.

Det nye huljern fra Hultafors er en pålidelig partner for låsesmede, der stiller høje krav til præcision og effektivitet. Klingen er i japansk kvalitetsstål og skæftet er designet til at kunne klare gentagne hammerslag. Desuden beskytter en lettilgængelig skede værktøjet.

Klingeskaftet er forsynet med modhager for at forhindre, at det presses ind i skæftet, når man slår på det, hvilket gør, at værktøjet føles ekstra stabilt. Huljern skærpet på indersiden giver en præcis radius på 11 mm ved hvert slag.

Nu kan låsesmede stole på et helt nyt niveau af præcision og effektivitet. For at gøre stemmejernet lettilgængeligt har vi designet en skede, der let kan fæstes på et bælte eller en knap. "Kort fortalt, alle de funktioner du har brug for – lige ved hånden," siger Håkan Carlsson.

Hultafors stemmejernsholder 3 stk.

En nylig undersøgelse viste, at håndværkere ofte veksler mellem forskellige stemmejern. Derfor lancerer Hultafors også en unik stemmejernsholder. Et innovativt produkt, der kan fæstes til dit bælte og som gør det nemt for dig at kombinere og holde styr på dine 3 favorit stemmejern.

Publiceret 25 november 2013.

Spørg os