Partner login

Hultafors lancerer to nye dobbeltskeder

Hultafors - Danmark

Hultafors udvider sortimentet af dobbelskeder med to nye kombinationer - for en mere effektiv hverdag. Begge kombinationer indeholder den lette og effektive universalkniv URA der tibyder et godt greb, ergonomisk design for størst mulig sikkerhed og kontrol.

Hultafors udvider sortimentet af dobbeltskeder med to nye kombinationer - hvilket betyder at vi nu kan tilbyde i alt 10 forskellige dobbeltskeder.

For en mere effektiv arbejdsdag

Med en dobbeltskede har håndværkeren altid let adgang til de to knive han bruger mest, hvilket giver større effektivitet.

"Mange håndværkere bruger ofte to forskellige knive når de arbejder og dette har været vores udgangspunkt i udviklingen af vores dobbeltskeder. Disse kombinationer bliver allerede flittigt brugt af mange håndværkere, men indtil videre er der ingen der har kombineret dem i én skede", siger Hultafors Produkt Manager Per Eriksson.

perfekt til gips

Dobbeltskede JS+URA består af vores gipssav JS og universalkniven URA – den perfekte kombination når der arbejdes med gips.

til alle typer opgaver

Dobbeltskeden STK+URA sikrer at håndværkeren er klar til alle typer opgaver - fra præcisionsarbejde til tunge opgaver i træ. Kombinationen af knivene gør det muligt at arbejde i både træ, gips, tæpper og tapet.

genbrug skeden!

Skeden er produceret i slagpfast PP-plast og samlet med nitter.

“Når dine knive bliver slidte, beholder du skeden og køber nye knive - mere miljøvenligt end at købe alt nyt”, siger Per Eriksson.

Dobbeltskederne lanceres i efteråret 2018.

Publiceret 26 september 2018.

Spørg os