Partner login

Lancering af håndsave.

Hultafors - Danmark

Hvis du spørger professionelle håndværkere, hvordan en god sav skal være, er svaret enstemmigt: Den skal være effektiv, have et godt greb og må ikke klemme. Det var også udgangspunktet, da Hultafors begyndte udviklingen af det nye sortiment af håndsave.

”Vi er førende på en række områder indenfor håndværktøj. Nu sigter vi også efter at blive førende på save, og vores nye håndsav HBX har flere unikke funktioner, der viser dette”, siger Håkan Carlsson, produktchef hos Hultafors.

Robust design, perfekt snit og udskiftelige blade.

Professionelle håndværkere stiller store krav til deres save. I bund og grund handler det om effektivitet og det at kunne save hurtigt, lige og sikkert med et rent snit - hver gang. Den skal være holdbar uden at miste skarpheden, have et godt greb hvor kraften overføres i hvert træk samt være stabil og præcis uden at blive tung.

”Vores nye sav HBX har et hærdet 1 mm tykt blad og 3-faset tandslibning. Det gør saven yderst effektiv og stabil, og samtidigt får man et rent snit. Bladet er behandlet med miljøvenlig voks, der reducerer friktionen og minimerer risikoen for, at saven sætter sig fast", siger Håkan Carlsson. 

"Desuden har saven et simpelt system til udskiftning af bladet. Det betyder, at man altid har en skarp sav ved hånden, og man slipper for at købe en ny sav, når den gamle er blevet sløv”, fortsætter Håkan Carlsson.

Håndsav HBX har mange funktioner, der er udviklet til at lette håndværkerens hverdag. Bl.a. er bladspidsen udformet specielt til at lette arbejdet, hvor pladsen er trang, og for bedre gennembrydning midt i et materiale.

Den robuste bladbeskytter har et unikt design med en smart hurtigudløser funktion, Det ergonomiske håndtag er beklædt med gummi for at give et godt og fast greb. Håndtaget er fremstillet i slidstærk ABS, så det kan klare mange bladudskiftninger.

HBS Handsaw med print

Hultafors lancerer også håndsav HBS – en allroundsav med mange af de samme funktioner som HBX, men i et lidt enklere design.

Hultafors håndsav HBX:

• Hærdet blad (550 mm langt, 1 mm tykt) for ekstra stabilitet, præcision og lav vibration.
• Ergonomisk håndtag i slidstærk ABS beklædt med gummi for et perfekt greb. 
• 3-faset tandslibning kombinerer stabil savning med et rent snit. 
• Unik sort miljøvenlig voksbelægning for lav friktion, vibration og rustbeskyttelse.
• Enkelt system for udskiftning af blad så man altid har en skarp sav ved hånden.
• Robust bladbeskytter med hurtigudløser funktion for effektiv beskyttelse.
• Specielt udformet bladspids for bedre gennembrydning midt i et materiale.

Publiceret 29 april 2015.

Spørg os