Partner login

Hultafors opdaterer lyntvinger

Hultafors - Danmark

Nu opdaterer Hultafors lyntvingerne, med forbedret holdbarhed og funktion.

"Hele vejen igennem udviklingen af vores lyntvinger, har målet været at producere produkter der er brugervenlige, stabile og som leverer pålidelig spændekraft," siger Per Eriksson, Product Manager hos Hultafors.

For hurtig support når du har brug for det

Professionelle håndværkere kender vigtigheden i at kunne stole på deres værktøj. Dette er især tilfældet for lyntvinger som ofte skal bruges hurtigt til at stabilisere når der arbejdes.

"Spørger man professionelle håndværkere om lyntvinger, er svaret typisk at de skal være nemme at montere og de skal have tilstrækkelig med spændekraft til at udføre et godt stykke arbejde. Derfor har vi prioriteret et kompakt og ergonomisk design og slidstærke materialer, fremfor maksimal spændekraft. Det betyder, at lyntvingerne QCX og QC er effektive og brugervenlige og samtidigt leverer de tilstrækkelig spændekraft til at udføre et stabilt job", siger Per.

Lyntvingerne blev for første gang lanceret i 2015 og nu kommer der en ny forbedret version.

Ergonomisk og robust design

Et kompakt og brugervenligt design med ethåndsgreb sikrer at du kan arbejde hurtigt og effektivt, også hvor pladsen er trang. Tvingen har en helsmedet stålskinne som gør den robust og holdbar. Selve huset er fremstillet i robust glasfiberarmeret nylon.

“Vores nye lyntvinger QC og QCX har et forstærket hus og et opdateret design og en forbedret spændekraft. Det er dog vigtigt at pointere at lyntvinger ikke skal bruges til limning af materialer, da spændekraften stille og roligt aftager. Til de typer af opgaver skal du vælge en af vores skruetvinger," siger Per.

De nye lyntvinger erstatter de eksisterende lyntvinger og vil være på lager fra oktober 2018.

Publiceret 01 oktober 2018.

Spørg os