Partner login

Hultafors er nu komplet leverandør af save

Hultafors - Danmark

Da Hultafors startede udviklingen af håndsave for et par år siden var udgangspunktet at savene skulle være effektive, med godt greb og ikke "sidde fast". Efter den succesfulde lancering af håndsave i 2015 præsenterer Hultafors nu flere nye modeller som gør sortimentet komplet. 

førende indenfor save

"Vores mål er at blive førende indenfor save og efter lanceringen af HBX håndsave kan vi nu stolt præsentere nye nedstrygere, buesave og flere unikke specialsave," siger Per Eriksson Product Manager hos Hultafors. "Vi udvider også sortimentet med 3 korte versioner af HBX HBB save."

unik testmaskine

"Under udviklingen af de nye save har vi brugt en unik testmaskine hvor savene gennemgår grundige tests for at sikre at de lever op til kravet om præcision og kontrol. Suveræn ergonomi, hvilket sikrer at værktøjet ligger godt i hånden, i kombination med stor effektivitet, er en af hovedårsagerne til at professionelle håndværkere vælger værktøj fra os", siger Per Eriksson.

3 -faset slibning

For at opnå optimal præcision og kontrol fokuserer Hultafors meget på slibning af tænderne og pulverlakering af bladet. "Til de mest avancerede modeller, bruger vi en unik 3-faset slibning, som gør saven ekstremt effektiv og samtidigt sørger for et rent snit,” siger Per Eriksson.

et komplet sortiment

Hultafors’ sortiment indeholder nu flere forskellige håndsave i hver sit design, buesave, nedstrygere og flere specialsave til savning i de fleste materialer såsom metal, gasbeton, træ, gips og plastik. 

Publiceret 02 oktober 2017.

Spørg os