Partner login

Hultafors lancerer 240 cm meterstok

Hultafors - Danmark

Hultafors lancerer endnu en original - en 240 cm lang meterstok. Dette nye stykke værktøj er udviklet i henhold til gældende byggenormer/standarder og skal gøre håndværkerens hverdag lettere. 

EFTERSPURGT

“Der har været efterspørgsel efter en længere og stadig smidig meterstok tilpasset standardmålet på en gipsplade og standard loftshøjden", siger Per Eriksson, Produkt Manager hos Hultafors. "Der findes allerede meterstokke på 3 meter, men mange håndværkere synes at de er upraktiske og besværlige at arbejde med. Dette er grunden til at vi nu lancerer en 240 cm lang version i et smidigt format.”

Baseret på en legende

Denne nye unikke meterstok er baseret på Hultafors klassikeren fra 1883, men er blevet udstyret med to ekstra led for at blive 240 cm. “Den nye model har selvfølgelig samme høje kvalitet og egenskaber som originalen”, siger Per Eriksson. “Akkurat som klassikeren fra 1883 er den produceret i glasbirk, udstyret med led i svensk stål og har de karakteristiske røde ender.”

tilpasset dagens byggestandarder

Dette er den første meterstok tilpasset dagens byggestandarder og den eneste som er 240 cm. Med andre ord; en ny original. Fordelen med den nye model er, i følge Per Eriksson, at man kan tage mål af eksempelvis en gipsplade og loftshøjden uden at skulle flytte meterstokken. 

Gør håndværkerens dag lettere

"Vores hovedmål er at gøre håndværkerens dag lettere” siger Per Eriksson. “Hvis du skal tage et mål på 240 cm, har du ikke brug for en meterstok på 3 meter. Med vores nye model kan du tage fulde mål og fortsat arbejde effektivt. 

Publiceret 11 oktober 2017.

Spørg os