Partner login

Robust præcision til hård arbejde

Hultafors - Danmark

NYT PR KORT BÅNDMÅL FRA HULTAFORS.

Med vores nye PR båndmål får du en ny dimension af pålidelig præcision og brugervenlighed. Vores slidstærke båndmål har en slagfast kapsel i ergonomisk design med gummibelægning for optimalt greb.

Faktisk er 3 meter udgaven et af de mest robuste båndmål på markedet.

Hultafors kort båndmål PRTræk i stålbåndet og mærk den høje kvalitet i mekanismen, der gør, at båndet kører let og roligt. Den kraftige bremsefunktion stopper øjeblikkeligt alle bevægelser.

Dæmpet båndretur beskytter endebeslaget mod skader og metaløje til montering af sikkerhedsline for sikrer arbejdet i højden.

Det nye PR båndmål fås i tre forskellige længder og tager præcision og brugervenlighed til et helt nyt niveau. Med markedets mest modstandsdygtige kapsel er båndmålet meget robust og udformet til klare hårde belastninger.

Det ergonomiske design med gummibelagt bremse og greb giver en behagelig støtte til hånden, når båndet trækkes ud.

- Det robuste båndmål graderet med nøjagtigt blækstråleteknik kører let og har dæmpet båndretur. Når du trykker på bremsen, stopper båndet med det samme og sikrer derved en meget præcis opmåling.

- Dertil kommer et metaløje til montering af sikkerhedsline, når du arbejder i højden og du har et værktøj klar til enhver udfordring" siger Håkan Carlsson, produktchef hos Hultafors Group.

KORT STÅLBÅNDMÅL PR

Robust båndmål med ergonomisk greb, gummibelægning på bremseknap og udsatte dele. Slagfast kapsel i ABS plast. Gult, slidstærkt bånd, gradering med meget nøjagtig lækstråleteknik. Dæmpet båndretur der beskytter endebeslaget mod skader.

• Typegodkendt i henhold til EU Klasse I.
• Metaløje til montering af sikkerhedsline.
• Robust, rustfrit endebeslag.
• Kraftig bremsefunktion.
• Båndet kan udskiftes og fås som reservedel.

Publiceret 13 maj 2013.

Spørg os