Partner login

Overlegen præcision - altid ved hånden

Hultafors - Danmark

NYT SL KORT STÅLBÅNDMÅL FRA HULTAFORS.

Prøv vores nye SL båndmål og du mærker det øjeblikkeligt: præsicion i en lille handy indpakning. Den smidige og robuste kapsel kombinerer slidstærk pålidelighed med kompakt størrelse.

Hultafors nyt SL båndmålDet første, du sikkert lægger mærke til, når du prøver de nye SL båndmål fra Hultafors, er det faktum, at du ikke gør. Altså lægger mærke til dem. Den slanke model med robust ABS kapsel er designet til at passe i enhver lomme, så de er lette at tage med til enhver opgave og altid er ved hånden.

Træk i stålbåndet og mærk den høje kvalitet i mekanismen, der gør, at båndet kører let og roligt. Den kraftige bremsefunktion stopper øjeblikkeligt alle bevægelser.

Dæmpet båndretur beskytter endebeslaget mod skader og metaløje til montering af sikkerhedsline for sikrer arbejdet i højden.

"Kort sagt: Præcision i en yderst handy pakke og en pålidelig følgesvend, der altid er lige ved hånden. Du kan også anvende clipsen til at fastgøre båndmålet i dit bælte, så er du klar til enhver udfordring," siger Håkan Carlsson.

Kort stålbåndmål SL

Slank model med robust kapsel i ABS plast. Gult, slidstærkt bånd, gradering med meget nøjagtig blækstråleteknik.Dæmpet båndretur der beskytter endebeslag mod skader.
• Typegodkendt i henhold til EU Klasse I.
• Metaløje til montering af sikkerhedsline.
• Robust, rustfrit endebeslag.
• Kraftig bremsefunktion.
• Båndet kan udskiftes og fås som reservedel.Publiceret 13 maj 2013.

Spørg os