Partner login

Hultafors lancerer to nye friluftsknive

Hultafors - Danmark

Den voksende interesse for friluftsliv og udendørs aktiviteter har inspireret Hultafors til at udvide sit sortiment af håndværkerknive med to udendørs knive, OK1 og OK4. De to knive er udviklet i tæt dialog med friluftsmennesker og er lavet til at blive brugt i vildmarken.

Nye knive udviklet til friluftsmennesker

Det moderne hi-tech samfund har udløst en stigende interesse for off-line aktiviteter i naturen.

- Vi er stolte af at kunne præsentere 2 friluftsknive specielt udviklet i samarbejde med friluftsmennesker, siger Nikika Golovlev, Head of Design hos Hultafors Group.

Japans stål med skandinavisk slibning for  skarphed der holder.

De to friluftsknive fra Hultafors, OK 1 og OK 4, er begge produceret i 3 mm japansk stål med en skandinavisk slibning for skarphed der holder. En elektroforetisk yderbehandling (EPD) beskytter bladet mod rust og ryggen på bladet er udformet så man kan anvende tændstål. 

- Vi håber at friluftsmennesker har lyst til at medbringe vores nye knive når de begiver sig ud i naturen, siger Nikita Golovlev.

friluftskniv OK1

En kraftig og holdbar friluftskniv med et stort håndtag, designet til de mest krævende opgaver. Den slidstærke tekstil bæltestrop tillader et op til 80 mm bredt bælte og er udstyret med en holder til tændstål.

Bladet er produceret i 3,0 mm japansk stål med en skandinavisk slibning og er hærdet til 58-60 HRC. For bedre at kunne modstå rust, har bladet en antirust belægning-.Ryggen på bladet er udformet så man kan bruge sit tændstål. 

friluftskniv OK4

En holdbar friluftskniv med friktionsgreb tilpasset til hårdt arbejde. En slidstærk tekstil bæltestrop tillader et op til 80 mm bredt bælte og er udstyret med en holder til tændstål.

Bladet er produceret i 3,0 mm japansk stål med en skandinavisk slibning og er hærdet til 58-60 HRC. For bedre at kunne modstå rust, har bladet en antirust belægning. Ryggen på bladet er udformet så man kan bruge sit tændstål.

Publiceret 28 september 2016.

Spørg os