Partner login

Hultafors Friluftskniv OK4 har vundet en Red Dot Design pris

Hultafors - Danmark

Sidste år lancerede Hultafors de første produkter rettet mod frilufslivet, med to nye friluftsknive. For nyligt blev det offentliggjort at model OK4 er blevet tildelt den prestigefyldte internationale designpris Red Dot Award for 2017.

I August 2016 præsenterede Hultafors to nye friluftsknive. Modtagelsen blandt friluftsmennesker var meget positiv og da vinderne af Red Dot Award 2017 for nyligt blev afsløret  - stod det klart at Hultafors Friluftskniv OK4 var blandt vinderne for sit produktdesign. 

- Først og fremmest er vi meget glade for modtagelsen af vores knive hos vores brugerne. Prisen ser vi som et ærefuldt bevis på at vi virkelig er på rette vej med denne type af produkter, siger Nikita Golovlev, Head of Design hos Hultafors Group.

Brugernes ønsker påvirkede det endelige prdoukt

Det hele begyndte da Nikita og hans designteam fandt ud af at Hultafors Håndværkerknive var blevet populære i friluftskredse. Eftersom man længe har arbejdet med at designe knive til forskelligt brug, var det logisk at tage fat her. 

- Vi startede en tæt dialog med erfarne friluftsmennesker, lyttede til deres behov og ønsker, siger Nikita Golovlev.

blade med antirust belægning

Resultatet blev OK1 og den nye Red Dot belønnede OK4. To knive skræddersyede til friluftslivet. Begge med et 3 mm tykt blad i japansk knivstål med en skandinavisk slipning. Bladet har en sort EPD-belægning for at beskytte mod rust og den slebne ryg er udformet til brug af tændstål. 

- Friluftsfans vil være meget glade for at høre at hver kniv har et 82 mm langt blad som gør dem egnet til hårdt brug, siger Nikita Golovlev.

Publiceret 10 april 2017.

Spørg os