Partner login

Ekstrem styrke, perfekt præcision

Hultafors - Danmark

Hultafors lancerer stemmejern HDC.

Du mærker det ved første slag - kraften går helt ned i arbejdsemnet. Du har nemlig fat i et stemmejern med en unik gennemgående stålkonstruktion, smedet i ét stykke. Ekstremt holdbart, ekstraordinær brydeevne og overlegen slagstyrke er blot nogle af fordelene.

Hultafors lancerer stemmejern HDCHele stemmejernet kan placeres plant mod arbejdsfladen, så du kan banke materiale væk uden at beskadige underlaget. Med andre ord et virkelig skarpt stemmejern til håndværkere, der har brug for noget ekstra, når det gælder styrke, funktion og præcision.

Skæftets udformning garanterer et korrekt greb og gør arbejdet mere sikkert. Skede i slagfast PP plast der let kan fæstes på et bælte eller en knap.

STEMMEJERN HDC

Hultafors launches chisels HDCStemmejern med perfekt præcision, skarpt, robust og altid lige ved hånden. Ideelt til opgaver der kræver ekstrem styrke og præcision. Slebet klinge med 25° hældning giver den bedste kombination af skarphed og holdbarhed.

Hele stemmejernet inkl. skæftet kan placeres fladt mod underlaget, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder. Praktisk skede i slidstærk PP plast kan fæstes på et bælte eller en knap for let tilgang.

  • Smedet i et stykke med gennemgående I-profil for ekstrem brudstyrke og maksimal kraftoverførsel til arbejdsemnet.
  • Flad kontaktflade giver flere anvendelsesmuligheder.
  • Skæfte i santopren for større kraft og præcision.
  • Praktisk skede for let tilgang.
  • Udskiftelig nylonbane fås som reservedel.

Publiceret 01 september 2014.

Spørg os