Partner login

Talmeter - mere end et båndmål

Hultafors - Danmark

De unikke båndmål fra Hultafors har i årtier lettet arbejdet for professionelle håndværkere. Med vores nyeste sortiment af TALMETER båndmål udvider vi anvendelsesmulighedern.

MÅL OG MARKER UDEN AFLÆSNING

Talmeter in handDet specielle ved et TALMETER er, at du kan tage dit mål og derefter afmærke det direkte på dit arbejdsemne - uden at aflæse skalaen. Takket være de kombinerede måle- og afmærkningsspidser og en stabil lås kan du fastholde din opmåling og overføre den til enhver genstand. Igen og igen.

Og det er lige så enkelt at tage indvendige som udvendige mål, ridse cirkler og måle diametre og omkredse. Så opgrader dit båndmål og prøv et TALMETER fra Hultafors.

ET VÆRKTØJ – MANGE MULIGHEDERTalmeter 2m 3m

Er du vant til traditionelle båndmål eller tommestokke? Så vil Hultafors TALMETER 2M og 3M revolutionere dit arbejde og lette opmåling og afmærkning i mange forskellige situationer.

Forestil dig dette: Med et TALMETER i hånden kan du måle og markere uden at aflæse skalaen, tage indvendige mål lige så let som udvendige, ridse cirkler og måle diametre og omkredse helt præcist. Alt sammen med et værktøj. For godt til at være sandt? Slet ikke. TALMETER båndmål fra Hultafors er designet til at lette dit arbejde – hver dag!

FLERE MULIGHEDERTalmeter 6m

Med Hultafors TALMETER 6M får du endnu flere funktioner. Du kan opmåle og afmærke uden at aflæse skalaen, tage indvendige og udvendige mål og ridse præcise cirkler. Desuden har det slidstærke stålbånd en perfekt krumning, så båndet ikke knækker, når du tager lange mål.

Den stående skala på bagsiden gør det nemt at tage lodrette mål. Desuden får du bremse med autolock-funktion og en praktisk bælteclips, så du altid har dit TALMETER lige ved hånden, når du har brug for det.

Publiceret 20 maj 2011.

Spørg os