Partner login

Værktøjsspand - en smartere måde at bære dit værktøj

Hultafors - Danmark

Den nye Hultafors Værktøjsspand er lige så simpel som den er smart. Med de smarte detaljer, den ergonomiske udformning og det robuste håndtag, får du en værktøjsspand der både sparer på din krop og på dine penge. 

Den klassiske værktøjskasse med plads til rigtig meget værktøj kommer sjældent ud af bilen. I stedet for tager mange håndværkere det værkøj de regner med at skulle bruge til opgaven, ned i en murerspand - en simpel og praktisk løsning dog med mange begrænsninger. Store murerspande er klodsede og dårlige rent ergonomisk og brugte spande efterlader ikke et professionelt indtryk. 

ikke endnu en værktøjskasse

- Nu når håndværkere er glade for deres spande, var der ingen grund til at lave endnu en værktøjskasse. I stedet for besluttede vi os for lave en løsning der fungerer og gøre den så god som mulig, forklarer Håkan Carlsson Produkt Manager hos Hultafors.

FUNktionalitet og ergonomi

Resultatet er Hultafors Værktøjsspand, udviklet af holdet bag Hultafors produktudvikling. En spand lavet af holdbart PP-plast hvor hver en detalje er skabt ud fra funktionalitet og ergonomi. 

- Vores værktøjsspand har en aflang og ergonomisk form hvilket gør den let at bære. Bagsiden buer ind af så du let kan bære spanden tæt på kroppen uden at du støder ind i den når du går, siger Maria Widing, produkt designer hos Hultafors.

monter en skulderstrop

Den afrundede form fungerer også godt når du monterer en skuldestrop i hullerne i siderne. 

håndtaget kan stå selv 

- Med en almindelig spand falder håndtaget ned hver gang du stiller spanden fra dig. Det er især irriterende hvis du bruger handsker. Derfor har vi gjort det muligt for håndtaget at blive stående oppe, så spanden er let at løfte igen, siger Maria Widing.

professionelt udtryk

Den smarte funktionalitet ved Hultafors Værktøjsspand gør den til et godt valg til en attraktiv pris og med et professionelt udtryk. 

- Ja, vi tror at mange vil sætte pris på en mulighed for at bære deres værktøj på en professionel måde. Så kan vi forhåbentligt sende alle de gamle murerspande på pension, siger Håkan Carlsson, Produkt Manager hos Hultafors.

Publiceret 10 juni 2017.

Spørg os