Partner login

Universalknive og blade for stor effektivitet og sikkerhed

Hultafors - Danmark

Det nye sortiment af universalknive og blade fra Hultafors giver større valgfrihed og et system med enkelt skift af blad som gør det sikkert og effektivt for brugeren. 

Nye universalknive og en hel serie knivblade fra Hultafors giver den professionelle et godt alternativ i en lidt rolig produktkategori. 

– Vores koncept med håndværkerknive er populært hos kunderne. Nu udvider vi sortimentet med universalknive og knivblade ud fra samme tankemåde, forklarer Håkan Carlsson, Produkt Manager hos Hultafors.

den rigtige vægt

Hultafors nye universalknive har alle et ergonomisk design som giver stabilitet og komfort, imens kan du vælge mellem zink som har en klassisk solid vægt eller aluminium som er let og fleksibel.

Der findes også en sikkerhedskniv som har automatisk tilbagetrækning af bladet. .

et blad til ethvert behov 

Det nye sortiment fra Hultafors tilbyder 6 forskellige knivblade produceret i udvalgt stål for at dække de forskellige håndværkeres behov. 

– Vi ønsker at tilbyde større valgfrihed indenfor knive, så hver professionel selv kan bestemme hvilket blad der passer til det arbejde han udfører, siger Håkan Carlsson, Produkt Manager hos Hultafors.

Det skarpe Allround blad er et pålideligt valg til hverdagsbrug. Performance bladet har ekstra lang levetid, Edge er ekstra skarpt, Krog er til lægning af tæpper Sikkerhed har afrundet spids. 

Ekstraordinær skarphed

Til sidst har vi Stamina, i en liga for sig selv, produceret i en hemmelig bi-metal sammensætning. 

- Stamina er et knivblad vi lavede for at udfordre os selv. Simpelthen for at se hvad der var muligt at opnå når det kommer til skarphed og lang levetid, siger Håkan Carlsson.

smart magasin effektiviserer og sikrer

Alle nye knivblade fra Hultafors kommer i et smart magasin med fjederfunktion der indeholder op til 10 blade. Magasinet passer i inderside af håndtaget på universalknivene så du altid har et nyt, skarpt blad tilgængeligt. Du kan også opbevare brugte blade på bagsiden af magasinet. 

– Dette forhindrer at brugte blade ligger rundt om på arbejdspladsen og forårsager skæreskader. En lille forbedring som kan øge sikkerheden på arbejdspladsen, siger Håkan Carlsson.

Publiceret 18 maj 2017.

Spørg os