Partner login

Produkt Information – Kobberhammere

Hultafors - Danmark

I Hultafors Group arbejder vi hele tiden på at sikre,  at vores produkter lever op til vores høje standarder indenfor sikkerhed og funktionalitet.

tilbagetrækning af produkter

Vi er stødt på en kvalitetsafvigelse, på vores kobberhammere, hvor hammerhovedet i enkelte tilfælde er gået løs fra skaftet. Det er produkter, vi normalt ikke har problemer med. 

Alle produkter der sendes fra vores centrallager nu er opdateret med den sidste nye konstruktion.  Efter brug af en kobberhammer er det naturligt at hovedet vil ændre facon eftersom det er produceret af blød metal (kobber) - og det er altid vigtigt at tjekke kvaliteten på værktøjet inden brug. 

Selvom det kun drejer sig om få produkter, hvor vi har set afvigelsen, tager vi det meget alvorligt og trækker derfor produkterne tilbage, så vi kan erstatte dem med nye produkter, hvor vi yderligere har sikret kobberhovedet til skaftet med en mekanisk stift.  

Vi har udført omfattende undersøgelser og tests for at bekræfte at vores nye konstruktion opfylder vores høje krav.

Berørte varenumre: 
823031
823032
823034
823035
823036
823037

Vær opmærksom på at når du anvender en kobberhammer i en længere periode, er det naturligt, at hovedet deformerer pga. metallets blødhed. Det er derfor vigtigt at du løbende inspicerer vørktøjets stand inden brug.

En hammer, der har været brugt i lang tid, og som har passeret den normale levetid, er ikke omfattet af denne tilbagetrækning. Hultafors forbeholder sig retten til at vurdere, om et produkt er omfattet af tilbagetrækningen eller ej.

Returneringsadresse:

Hultafors Group Danmark A/S
Att: Carsten Toftlund
Energivej 37
2750 Ballerup 
Danmark

Vi beklager ulejligheden og beder dig kontakte Sales Manager Lars Lynglund på lars.lynglund@hultaforsgroup.dk eller tlf. 25 97 58 06, hvis du har yderligere spørgsmål.

Venlig hilsen

Per Eriksson
Product Manager Tools

Publiceret 10 april 2017.

Spørg os