Partner login

Værktøj du kan stole på

Hultafors - Danmark

Hultafors er et førende varemærke, der tilbyder avanceret håndværktøj designet til. I mere end 130 år har vi udviklet innovativt værktøj du kan stole på, i enhver situation.

Vi tilbyder et bredt udvalg af pålideligt håndværktøj inde for måling, mærkning, knive, hug, slag og nivellering, samt brækstænger og koben.

Udviklingen af nye produkter er det, der driver os. Når vi tror på en idé, giver vi den 100%. Resultatet er værktøj, der leverer det optimale indenfor funktionalitet, pålidelighed og præcision. Værktøj, som du kan stole på i alle situationer - hver dag.

Hultafors er en del af Hultafors Group

Hultafors Group tilbyder en portefølje af ledende varemærker du kan stole på - for både distributører og håndværkere. Vi har allesammen én passion: at tilbyde vores professionelle brugere den bedst mulige funktionalitet, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet på arbejdet.

"Funktion og præcision der kan mærkes i hånden."

Vores filosofi

Vores Commercial Manager, Håkan Carlsson om vores filosofi og løfte om at udvikle værktøj du kan stole på i alle situationer, hver dag.

“Du kan spørge en hvilken som helst håndværker. Skal værktøjet være i orden, skal det være Hultafors. Så ved du, at du får håndværktøj, som giver dig den bedste funktion, præcision og kvalitet.

Det kendskab som Hultafors har til professionelle håndværkeres arbejdsdag er uden tvivl unik. Ligesom den mangeårige erfaring. Det hele startede i 1883 da Karl-Hilmer Johansson Kollén konstruerede den nu verdensberømte tommestok. Lige siden har vi udviklet og fremstillet værktøj til håndværkere.

Vi tilbyder et bredt udvalg af håndværktøj til alle typer professionelt håndværk. Vores produkter er udviklet i samarbejde med professionelle med det formål at gøre arbejdsdagen så effektiv og enkel som muligt. Eksempelvis er de professionelle håndværkere med til at teste vores produkter, indtil alle er tilfredse med resultatet. For os er det vigtigt, at vores produkter fungerer i praksis og letter dit arbejde og lever op til det de lover - værktøj du kan stole på.

Hultafors produkter er designet med tanke på dig. Vi stræber efter at udvikle ergonomiske og holdbare produkter i slidstærke materialer. På denne måde kan vi forlænge produkternes levetid og samtidigt minimere miljøpåvirkningen.”

Udforsk vores produkter

En bæredygtig standard

Vi har høje ambitioner for vores bidrag til en bæredygtig fremtid. Det er vigtigt for os at du kan stole på vores produkter såvel som vores handlinger.

Vi arbejder med løbende forbedringer, for at nedsætte omkostningerne, forbedre vores forretning og i sidste ende, for at opfylde kundernes behov og overgå forventningerne. Bæredygtighed er for os lige så meget et socialt perspektiv som en miljøvenlig tilgang. Ved at agere socialt og miljømæssigt ansvarligt opbygger vi både vores kultur og vores forretning på lang sigt og sikrer at vores kunder kan stole på vores produkter såvel som vores handlinger.

Hultafors er certificeret efter følgende Standarder:

  • SE-EN ISO 9001:2015
  • SE-EN ISO 14001:2015

Download vores Certifikat. (pdf, 425 kB)

Læs mere om vores og Hultafors Groups arbejde med bæredygtighed

Hultafors i tal

Vi fremstiller omkring 13 700 000 meter tommestokke hvert år, hvilket svarer til afstanden fra vores fabrik i Hultafors til Australien.

Der bruges mellem 40–60 slag til at færdiggøre en økse i hånden, i vores smedje i Hults Bruk.

Vores koben model 109 er fremstillet i samme kvalitet stål som bruges til gravemaskine spande.

Vores MST 180 har en tolerance på 1 mm pr meter og er derved 10 gange mere følsom end andre vaterpas på markedet.

Lær mere

Du er vigtig

Hvad har du brug for?

Håndværktøj skabt til professionelle

Mødes vi

Arbejd hos Hultafors Group.

Jobmuligheder

Spørg os