Partner login

Jobmuligheder

Hultafors - Danmark

Hultafors har udviklet værktøj du kan stole på i over 130 år. Vil du være med til at skabe vores historie?

Hos Hultafors er vores vigtigste opgave at tilbyde værktøj som kræsne håndværkere kan stole på. Udviklingen af nye produkter er det, der driver os. Når vi tror på en idé, giver vi den 100%. Vi styrer hele produktionskæden fra idé og udvikling til produktion og lancering. Men andre ord, der er mange muligheder for at blive del af vores team.

Hultafors Group tilbyder en portefølje af ledende varemærker du kan stole på - for både distributører og håndværkere. Vi har allesammen én passion: at tilbyde vores professionelle brugere den bedst mulige funktionalitet, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet på arbejdet.

Bliv en del af vores historie!

Lyder det interessant? Klik her og se ledige stillinger hos Hultafors og vores andre brands i Hultafors Group.

Se jobmulighederne hos Hultafors Group

Mød vores medarbejdere

Vi har spurgt nogle af vores kollegaer om hvilket stykke værktøj der er deres favorit.

 • Anders Helstad, Senior Design Engineer

  Anders Helstad arbejder som Senior Design Engineer hos Hultafors og udvikler vores værktøj. Når han ikke er på arbejde, bruger han meget tid på at sætte gamle biler i stand. Det er dér Dødslagshammeren DB virkelig bliver brugt.

  "Jeg er amatørmekaniker og bruger meget tid på at sætte gamle biler i stand og Dødslagshammeren DB er absolut uundværlig, når man skal give dele der har sat sig fast eller er stædige, et godt slag. Det bløde hammerhoved efterlader ikke mærker på hårdmetaloverflader og farven på malede dele bevares. Der er heller ingen høje lyde i modsætning til en mukkert og DB'en vil heller ikke springe hårdt tilbage. "

  Se vores dødslagshammer DB her
 • Håkan Carlsson, Commercial Manager

  Håkan Carlsson arbejder som Commercial Manager
  hos Hultafors. Hans yndlingsværktøj er HBX håndsaven og da han genopbyggede sit
  værktøjsskur blev den grundigt testet,

  "Der er mange typer save, men hvad de alle har til fælles er effektivitet. At være i stand til at save hurtigt, rent og sikkert med rene snit hver gang. Det er ingen underdrivelse at sige, at jeg har høje forventninger til min sav. Den skal være holdbar, uden at tabe skarphed, have et godt greb, hvor kraften overføres til hvert et tag og sidst men ikke mindst skal den være stabil uden at være for tung. HBX lever op til alt dette og mere til. Eksempelvis leveres den med en fremragende bladbeskytter. Når bladet er slidt, er det også nemt at skifte til et nyt blad, i stedet for at skulle købe en ny sav. Det er en win-win for både miljøet og min tegnebog.

  Læs mere om vores HBX Save
 • Nikita Golovlev, Head of Design

  Nikita Golovlev arbejder som Head of Design, med at udvikle vores værktøj. Hans favorit værktøj er HDC stemmejernet, og han giver her et par gode alternativer til hvad det også kan bruges til.

  Jeg kan godt lide det at der er et så alsidigt værktøj. På den ene side er det et præcisionsværktøj der kan udsættes for næsten alt. På den anden side kan det bruges til opgaver som ikke var tiltænkt da manlavede det, eksempelvis at skrabe maling og limrester af med. Dette takket være designet og muligheden for at placere det helt fladt mod overfladen. Uanset om du bygger møbler eller fjerner fliser giver stemmejernet dig den rigtige følelse. For mig er der noget helt specielt i kombinationen af vægt og balance, at et så groft værktøj samtidigt kan føles simpelt i hånden."

  Læs mere om vores holdbare HDC Stemmejern

Lær mere

Vidste du at

Vi har fremstillet værktøj i over 130 år.

Om os

Der hvor det hele startede

Dengang.

Vores rødder

Du er vigtig

Hvad har du brug for?

Håndværktøj skabt til professionelle

Spørg os