Partner login

Udviklet sammen med professionelle

Hultafors - Danmark

Vi udvikler ovres produkter sammen med professionelle. Hvorfor? Fordi det er den eneste måde vi kan sikre at vores værktøj lever op til den kvalitet vi ønsker.

Vores løfte er at levere produkter du kan stole på, ligegyldigt situationen. Derfor er vi nødt til at indrage de professionelle i udviklingen af nyt værktøj. Vi arbejder med en gruppe testere indenfor forskellige arbejdsområder. Når vi skal udvikle et nyt værktøj eller forbedre et eksisterende, tager vi altid fat i de professionelle brugere - taler med dem, lyttter til deres behov og observerer hver enkel bevægelselse de foretager sig. Med det klare mål at møde og endda overgå deres forventninger.

Samarbejdet med professionelle har resulteret i et sortiment af innovative produkter designet til specifikke fagfolk. Eksempelvis da vi opdagede behovet for en El og listehammer og lancerede et produkt der blev en succes lige fra starten. Eller da vi udviklede en serie af håndværkerknive, inklusiv en malerkniv skræddersyet til at åbne malerspande med, en montørkniv optimeret til afisolering af kabler og en sikkerhedskniv med afrundet spids der minimerer stikskader.

I sidste ende er alt vi foretager os, med den professionelle håndværkers interesse for øje. At gøre arbejdsdagen lettere, mere sikker, ergonomisk og effektiv - med værktøj du kan stole på.

Lær mere

Den originale

Sjove facts om vores mest elskede produkt.

Meterstokken

Der hvor det hele startede

Dengang.

Vores rødder

Vidste du at

Vi har fremstillet værktøj i over 130 år.

Om os

Spørg os