Partner login

Presse

Abonner med RSS

Nyheder

 • Hultafors relancerer malerkniv

  Nu relancerer Hultafors malerkniven, med forbedret holdbarhed og forstærket funktion i knivspidsen.

  Publiceret juni 12, 2018

 • Hultafors lancerer CC skala på båndmål

  Hultafors tilbyder allerede markedets mest præcise stål båndmål -EU klasse 1. Nu lanceres en ny feature der gør arbejdsdagen lettere for håndværkere. Et båndmål med CC skala på undersiden.

  Publiceret juni 15, 2018

 • Hultafors lancerer næste generations mærkeværktøj

  Hultafors supplerer sortimentet af traditionelle tømrerblyanter med næste generations mærkeværktøj. Produkterne er udviklet i samarbejde med håndværkere fra forskellige fag, med det formål at gøre håndværkerens dag endnu mere effektiv.

  Publiceret juni 18, 2018

 • Smart hammerholder med ergonomisk design

  Har du savnet en stærk men samtidig fleksibel hammerholder i vores sortiment? Så behøver du ikke at vente længere. Nu har vi tilføjet en hammerholder til vores sortiment af værktøj. Hammerholderen har et ergonomisk design, ligegyldigt om du er højre- eller venstrehåndet.

  Publiceret juni 08, 2018

 • Gipsvinkel tilpasset dagens standarder

  Hultafors har taget et skridt mere for at gøre arbejdsdagen for håndværkeren lettere, ved at udvide sortimentet af gipsvinkler. Det nyeste produkt er PS90. En gipsvinkel der er tilpasset nutidens standarder og krav.

  Publiceret marts 23, 2018

 • Hultafors lancerer en serie af Premium økser

  Hultafors tager et nyt greb på øksesegmentet med fokus på brugeroplevelse og bringer Hults Bruks historie ind i fremtiden. For at fejre den 300 år gamle tradition og smedehåndværket i Hults Bruk i Sverige, er økserne opkaldt efter de berømte smede og efter området omkring smedjen.

  Publiceret februar 26, 2018

 • Hultafors udvider lasersortimentet

  Hultafors udvikler konstant sit værktøjssortiment til kræsne håndværkere. De seneste produktnyheder omfatter tre brugervenlige laserværktøjer – herunder en afstandsmåler – der gør håndværkerens arbejdsdag mere effektiv.

  Publiceret februar 27, 2018

 • Dobbelt Sikkerhed – for en mere sikker og effektiv arbejdsgang

  Der kommer større og større fokus på sikkerhed på byggepladsen og derfor også håndværkernes krav til værktøjet. Derfor har Hultafors imødekommet disse krav ved at lave en ny dobbeltskede kombination.  

  Publiceret november 28, 2017

 • Hultafors lancerer 240 cm meterstok

  Hultafors lancerer endnu en original - en 240 cm lang meterstok. Dette nye stykke værktøj er udviklet i henhold til gældende byggenormer/standarder og skal gøre håndværkerens hverdag lettere. 

  Publiceret oktober 11, 2017

 • Hultafors er nu komplet leverandør af save

  Da Hultafors startede udviklingen af håndsave for et par år siden var udgangspunktet at savene skulle være effektive, med godt greb og ikke "sidde fast". Efter den succesfulde lancering af håndsave i 2015 præsenterer Hultafors nu flere nye modeller som gør sortimentet komplet. 

  Publiceret oktober 02, 2017

Læs alle nyheder… Abonner med RSS