Partner login

Presse

Abonner med RSS

Nyheder

 • Dobbelt Sikkerhed – for en mere sikker og effektiv arbejdsgang

  Der kommer større og større fokus på sikkerhed på byggepladsen og derfor også håndværkernes krav til værktøjet. Derfor har Hultafors imødekommet disse krav ved at lave en ny dobbeltskede kombination.  

  Publiceret november 28, 2017

 • Hultafors lancerer 240 cm meterstok

  Hultafors lancerer endnu en original - en 240 cm lang meterstok. Dette nye stykke værktøj er udviklet i henhold til gældende byggenormer/standarder og skal gøre håndværkerens hverdag lettere. 

  Publiceret oktober 11, 2017

 • Hultafors er nu komplet leverandør af save

  Da Hultafors startede udviklingen af håndsave for et par år siden var udgangspunktet at savene skulle være effektive, med godt greb og ikke "sidde fast". Efter den succesfulde lancering af håndsave i 2015 præsenterer Hultafors nu flere nye modeller som gør sortimentet komplet. 

  Publiceret oktober 02, 2017

 • Værktøjsspand - en smartere måde at bære dit værktøj

  Den nye Hultafors Værktøjsspand er lige så simpel som den er smart. Med de smarte detaljer, den ergonomiske udformning og det robuste håndtag, får du en værktøjsspand der både sparer på din krop og på dine penge. 

  Publiceret juni 10, 2017

 • Universalknive og blade for stor effektivitet og sikkerhed

  Det nye sortiment af universalknive og blade fra Hultafors giver større valgfrihed og et system med enkelt skift af blad som gør det sikkert og effektivt for brugeren. 

  Publiceret maj 18, 2017

 • Hultafors Friluftskniv OK4 har vundet en Red Dot Design pris

  Sidste år lancerede Hultafors de første produkter rettet mod frilufslivet, med to nye friluftsknive. For nyligt blev det offentliggjort at model OK4 er blevet tildelt den prestigefyldte internationale designpris Red Dot Award for 2017.

  Publiceret april 10, 2017

 • Produkt Information – Kobberhammere

  I Hultafors Group arbejder vi hele tiden på at sikre,  at vores produkter lever op til vores høje standarder indenfor sikkerhed og funktionalitet.

  Publiceret april 10, 2017

 • Hultafors lancerer nye håndværkerknive

  Alle håndværkere ønsker den perfekte kniv til opgaven. Men der er hele tiden forskellige udfordringer. Det er derfor at Hultafors udvider sortimentet af håndværkerknive. Hver kniv er lavet til håndværkerens forskellige opgaver. 

  Publiceret oktober 04, 2016

 • Hultafors vaterpas - <br> nyt design og nye funktioner.

  Publiceret november 24, 2015

 • Hultafors lancerer to nye friluftsknive

  Den voksende interesse for friluftsliv og udendørs aktiviteter har inspireret Hultafors til at udvide sit sortiment af håndværkerknive med to udendørs knive, OK1 og OK4. De to knive er udviklet i tæt dialog med friluftsmennesker og er lavet til at blive brugt i vildmarken.

  Publiceret september 28, 2016

Læs alle nyheder… Abonner med RSS