Partner login

Blade til bræk-af knive

Hultafors - Danmark

En knivs vigtigste egenskab er et skarpt blad. Med vores bræk-af knive får du stor skarphed og præcision, igen og igen, uden afbrydelser.

Hultafors har udviklet et komplet sortiment af både ergonomiske knive og ekstra blade tilpasset til forskellige arbejdsopgaver. Dette betyder at arbejdet bliver mere effektivt udført uden at værktøjet tager fokus fra opgaven.

"Forskellige opgaver kræver forskellige typer af blade. Eksempelvis er der stor forskel på at skære i plast og gips. Derfor har vi udviklet 4 forskellige bladkvaliteter med forskellige styrker så alle kan finde det blad der passer til den opgave som de skal udføre"

Per Eriksson, Produktudvikler, Hultafors

ekstra blade til bræk-af knive

For at kunne imødekomme håndværkerens krav om perfekte snit har vi valgt fire forskellige bladkvaliteter. De passer til hver deres opgaver uden at give afkald på præcision, skarphed og holdbarhed.

Allround er et alsidigt blad til de fleste opgaver og Edge er bladet til den der ønsker rigtig fine snit med høj præcision. Ønsker man ekstra lang holdbarhed, så er Performance det bedste valg. Non-segment er et fleksibelt og bøjeligt blad uden risiko for at det knækker.

Bræk-af blad Allround

Et pålideligt, skarpt og godt blad til allround brug. Anvendes til at skære i plast og pap og til afisolering af kabler. 9 mm leveres i 10 pak. 18/25 leveres i praktisk forpakning med 4 magasiner med 3 blade i hver.

Forpakningen kan anvendes til at knække bladet af på samt opbevare det sikkert. Bladet sorteres som metal.

Produkt information

Bræk-af blad Edge

Et blad med ekstra skarphed til opgaver der kræver præcision. Udviklet til snit med høj præcision og til at skære i gips. 9 mm leveres i 10 pak. 18/25 mm leveres i praktisk forpakning med 4 magasiner med 3 blade i hver.

Forpakningen på blade på 18/25 mm kan anvendes til at knække bladet af på samt opbevare det sikkert. Bladet sorteres som metal.

Produkt information

Bræk-af blad Performance

Et blad med lang levetid uden at miste skarpheden. Anvendes til at skære i isolering, gips og tæpper. Leveres i praktisk forpakning med 4 magasiner med 3 blade i hver. Forpakningen på blade på 18/25 mm kan anvendes til at knække bladet af på samt opbevare det sikkert. Bladet sorteres som metal.

Produkt information

Bræk-af blad Non-segment

Et fleksibelt blad til præcisionsarbejde. Anvendes til at fjerne limrester og silikone. Passer til bræk-af knive med blade på 18/25 mm. Bladet sorteres som metal.

Produkt information

Lær mere

Bræk-af knive

En knivs vigtigste egenskab er et skarpt blad. Med vores bræk-af knive får du stor skarphed og præcision, igen og igen, uden afbrydelser.

Find din favorit kniv

Avancerede knive

En god kniv passer perfekt i hånden og er let at anvende. Samtidig er den robust, pålidelig og har alle de vigtige funktioner.

Universalknive med præcision og kontrol

Spørg os