Partner login

Find din favorit kniv

Hultafors - Danmark

En knivs vigtigste egenskab er et skarpt blad. Med vores bræk-af knive får du stor skarphed og præcision, igen og igen, uden afbrydelser.

Hultafors har udviklet et komplet sortiment af både ergonomiske knive og ekstra blade tilpasset til forskellige arbejdsopgaver. Dette betyder at arbejdet bliver mere effektivt udført uden at værktøjet tager fokus fra opgaven.

Perfektion i hvert trin

Vores bræk-af knive og blade kendetegnes af høj præcision, skarphed og lang holdbarhed. Egenskaber der sammen med et gennemtænkt og ergonomisk design skaber forudsætningerne for effektivitet og fokus på arbejdsopgaven.

“Det at designet er symmetrisk, gør at det er let at montere bladet i begge retninger. På den måde, kan venstrehåndede håndværkere tilpasse kniven til deres behov"

Per Ericsson, Produktudvikler, Hultafors

bræk-af knive

Fra den mindste kniv med 9 mm blad till den største med 25 mm blad er ergonomi en gennemgående egenskab. Alle bræk-af knive i vores sortiment er symmetrisk udformede hvilket gør at de kan anvendes af både højre- og venstrehåndede. De er fremstillet i holdbart PC-plast
(Polykarbonat) med en stålkerne for ekstra god stabilitet. SPP 9A findes kun med auto-lock funktion. De andre knive kan vælges med skruehjul eller auto-lock som låsefunktion.

Bræk-af kniv SPP 9A

SPP 9A er en robust bræk-af kniv til præcisionsopgaver i papir og pap. Knivens smalle design gør kniven bredt anvendelig. Indsnævret spids for bedre adgang og kontrol.

Lavet i holdbart plast med stål kerne for ekstra stabilitet. Enkel at fastgøre i lommen med den aftagelige clips der også kan bruges til at knække bladet af på en sikker måde.

Produkt information

Bræk-af kniv SPP 18 A/W

SPP 18A/W er en robust bræk-af kniv til allround brug, eksempelvis til at skære i plast, pap og afisolering af kabler. Knivens smalle design gør kniven bredt anvendelig.

Indsnævret spids for bedre adgang og kontrol. Lavet i holdbart plast med stålkerne for ekstra stabilitet. Skinne i 1 mm tykt metal for yderligere stabilitet.

Produkt information

Bræk-af kniv SPP 25 A/W

SPP 25A/W er en robust bræk-af kniv til at skære i kraftige tæpper og isolering. Knivens smalle design gør den bredt anvendelig. Indsnævret spids for bedre adgang og kontrol. Lavet i holdbart plast med stålkerne for ekstra stabilitet. Skinne i 1 mm tykt metal for yderligere stabilitet.

Produkt information

Bræk-af kniv SRP 18 A/W

SRP 18A/W er en ergonomisk bræk-af kniv til allround brug som at skære i gips, isolering, vådrumsplader og træ. Knivens design med gummigreb gør den egnet til materialer der kræver større kraft. Indsnævret spids for bedre adgang og kontrol.

Kniven har plads til et magasin med 3 ekstra blade og er fremstillet i holdbart plast med stålkerne for ekstra stabilitet. Skinne i 1 mm tykt metal for yderligere stabilitet.

Produkt information

Bræk-af kniv SRP 25 A/W

SRP 25A/W er en ergonomisk bræk-af kniv til at skære i kraftige tæpper og isolering. Knivens design med gummigreb gør den egnet til materialer der kræver større kraft. Indsnævret spids for bedre adgang og kontrol.

Kniven har plads til et magasin med 3 ekstra blade og er fremstillet i holdbart plast med stålkerne for ekstra stabilitet. Skinne i 1 mm tykt metal for yderligere stabilitet.

Produkt information

Bræk-af kniv SFP 18 A/W

SFP 18A/W er en robust bræk-af kniv med tæppehage til allround brug, eksempelvis til at skære i plast, pap og afisolering af kabler. Knivens smalle design gør kniven bredt anvendelig.

Indsnævret spids for bedre adgang og kontrol. Indbygget tæppehage og åbner. Lavet i holdbart plast med stålkerne for ekstra stabilitet. Skinne i 1 mm tykt metal for yderligere stabilitet.

Produkt information

Bræk-af kniv SFRP 18 A/W

SRFP 18A/W er en ergonomisk bræk-af kniv med tæppehage til allround brug, eksempelvis til at skære i gips, isolering, vådrumsplader og træ. Knivens design med gummigreb gør den egnet til materialer der kræver større kraft.

Indsnævret spids for bedre adgang og kontrol. Indbygget tæppehage og åbner. Kniven har plads til et magasin med 3 ekstra blade og er fremstillet i holdbart plast med stålkerne for ekstra stabilitet. Skinne i 1 mm tykt metal for yderligere stabilitet.

Produkt information

Lær mere

Bræk-af blade

En knivs vigtigste egenskab er et skarpt blad. Med vores bræk-af knive får du stor skarphed og præcision, igen og igen, uden afbrydelser.

Find det rigtige blad til din bræk-af kniv

Vælg den rigtige kniv

Hultafors’ holdbare håndværkerknive er udviklet til de mange forskellige arbejdsopgaver som håndværkeren har.

Find kniven der passer dig

Spørg os