Partner login

Friluftsknive

Hultafors - Danmark

Den voksende interesse for friluftsliv og udendørs aktiviteter har inspireret Hultafors til at udvide sit sortiment af håndværkerknive med to udendørs knive, OK1 og OK4. De to knive er udviklet i tæt dialog med friluftsmennesker og er lavet til at blive brugt i vildmarken.

Knive udviklet til friluftsmennesker

Det moderne hi-tech samfund har udløst en stigende interesse for off-line aktiviteter i naturen.

- Vi er stolte af at kunne præsentere 2 friluftsknive specielt udviklet i samarbejde med friluftsmennesker, siger Nikika Golovlev, Head of Design hos Hultafors Group.

Japansk stål med skandinavisk slibning der holder

De to friluftsknive fra Hultafors, OK 1 og OK 4, er begge produceret i 3 mm japansk stål med en skandinavisk slibning for skarphed der holder. En elektroforetisk yderbehandling (EPD) beskytter bladet mod rust og ryggen på bladet er udformet så man kan anvende tændstål.

- Vi håber at friluftsmennesker har lyst til at medbringe vores nye knive når de begiver sig ud i naturen, siger Nikita Golovlev.

Til de hårde opgaver i naturen

En kraftig og holdbar friluftskniv med et stort håndtag, designet til de mest krævende opgaver. Det store håndtag er fremstillet i ekstra holdbart PP-Plast og et 82 mm langt blad indeni håndtaget gør kniven meget holdbar og lavet til at klare ekstra høj belastning.

Bladet er produceret i 3,0 mm japansk stål med en skandinavisk slibning og er hærdet til 58-60 HRC og det er let at se at denne kniv kan tåle en del.

Den slidstærke tekstil bæltestrop tillader et op til 80 mm bredt bælte og er udstyret med en holder til tændstål. Æggen har en skandinavisk slibning for optimal skarphed og er ideel til at slibe.

Elektroforetisk yderbehandling (EPD) reducerer risikoen for rust. Slebet ryg til anvendelse af tændstål samt lasergraveret skala designet til udendørs aktiviteter.

Den perfekte følgesvend i naturen.

Friluftskniv OK1

Alsidig og kraftfuld

En friluftskniv skal være holdbar og robust. Derfor gav vi OK 4 et 3.0 mm blad i japansk stål med en skandinavisk slibning og en hærdning til 58-60 HRC og et 82 mm langt blad inden i håndtaget.

Håndtaget er fremstillet i ekstra holdbart PP-Plast med friktionsgreb af sanoprene for ekstra kontrol. Æggen har en skandinavisk slibning for optimal skarphed og er ideel til at slibe. Ryggen på bladet er udformet så man kan bruge sit tændstål.

For bedre at kunne modstå rust, har bladet en elektroforetisk yderbehandling (EPD) der reducerer risikoen for rust samt lasergraveret skala. Den kraftige tekstil bæltestrop tillader et op til 80 mm bredt bælte og har en holder til opbevaring af tændstål.

Let’s go trekking.

Friluftskniv OK4

Let at holde og effektiv at bruge

Lav ild - hurtigt og enkelt i al slags vejr. Glem atl om at skule kæmpe med våde tændstikker, med Hultafors Tændstål der sidder sikkert i holderen på vores friluftsknive.

Et ekstra langt og ekstra tykt tændstål for bedre funktion og ergonomi der giver større effektivitet. Gnisterne bliver omkring 3000°C. Bruges mod ryggen af Hultafors friluftsknive (OK1 og OK4), hvis hylstrer har en holder til tændstålet.

Tændstål FS

Lær mere

Vælg den rigtige kniv

Hultafors’ holdbare håndværkerknive er udviklet til de mange forskellige arbejdsopgaver som håndværkeren har.

Find kniven der passer dig

Velkommen i naturen

Vi tror på inspirerende oplevelser. Vores produkter holder folk komfortable og sikre og giver dem tillid og lyst til at komme ud og udforske, hvad verden har at tilbyde.

Se vores outdoor side her

Spørg os