Partner login

Knive til professionelle håndværkere

Hultafors - Danmark

Da vi startede udviklingen af vores håndværkerknive fik vi hjælp af eksperter - professionelle håndværkere. Vi studerede det de gjorde, lyttede til deres ønsker og identificerede deres behov.  

Vi erfarede at at måden håndværkerne bruger deres kniv på afhænger af den arbejdsopgave som de skal udføre. Snedkere, eksempelvis, har brug for en kraftig kniv som kan bruges til at bryde og brække med imens en vvs'er ofte bruger kniven til at fjerne afgratning fra rør. 

Designet til forskellige arbejdsopgaver 

Dette førte til ideen om at udvikle knive til forskellige arbejdsopgaver, så som malerkniv, vvs kniv og elkniv. Og i takt med at vi har fundet "nye" behov har vi udviklet nye modeller til disse opgaver. Resultatet er et unikt sortiment af knive udviklet til hver enkelt arbejdsopgave. 

For at finde den kniv der passer til dig og din arbejdsopgave, se vores lynguide her.

stål i høj kvalitet 

Bladene på vores knive er fremstillet i japansk knivstål, som sikrer en høj kvalitet. Æggen er slebet i flere faser med en afsluttende polering på læderskive. Dette giver et holdbart blad og god skarphed. 

slagfast plastik 

Både håndtaget og skeden er lavet af slidstærkt polypropylen – PP plast. Det robuste håndtag er designet til et sikkert og komfortabelt greb. En unik funktion er at skeden kan fsatgøres til en knap i dine arbejdsbukser og er også let at fjerne. Vi bruger forskellige farver på håndtagene så du enkelt kan finde din favorit kniv. 

Lær mere

Vælg den rigtige kniv

Hultafors’ holdbare håndværkerknive er udviklet til de mange forskellige arbejdsopgaver som håndværkeren har.

Find kniven der passer dig

Moderne materialer og produktion

Pålidelige produkter og materialer. Vores knive er produceret i kvalitetsmaterialer der giver skarphed, præcision, styrke, sikkerhed og komfort - hver dag.

Pålidelige produkter og materialer

Spørg os