Partner login

Moderne materialer og produktion

Hultafors - Danmark

Pålidelige produkter og materialer. Vores knive er produceret i kvalitetsmaterialer der giver skarphed, præcision, styrke, sikkerhed og komfort - hver dag. 

Bladet på vores knive er designet til de hårdeste arbejdsopgaver. Friluftsknivene OK1 og OK4, er lavet af japansk SK5 stål. Dette stål har et højere karbonindhold som gør stålet hårdt, men ikke sprødt. Noget der gør knivbladet enkelt at slibe.

Hvilken type stål vi bruger og tykkelsen på knivbladet afhænger af hvad kniven skal kunne bruges til. Knive udviklet til brug i våde miljøer er ekstra rustbeskyttede. 

Designet og udviklet i sverige 

Vores knive er udviklet og designet i Hultafors, Sverige og produceres af vores samarbejdspartner i Asien. Her bliver stålet hærdet og slebet efter vores retningslinjer - et vellykket samarbejde som har varet i over 10 år og resulterer i millioner af slidstærke knive med god præcision.

tilbagemeldinger fra hele verden

Vi elsker at lave kvalitetsprodukter. Men hvordan kan vi vide at produkterne er gode? Ved at lytte til brugerne, selvfølgelig. Vores knive har været i mange uafhængige tests over hele verden - og vi har fået strålende tilbagemeldinger. Dette viser at hårdt arbejde betaler sig.


Foto: © Fredrik Telléus

Lær mere

Knive til professionelle håndværkere

Da vi startede udviklingen af vores håndværkerknive fik vi hjælp af eksperter - professionelle håndværkere. Vi studerede det de gjorde, lyttede til deres ønsker og identificerede deres behov.

Knive til mange arbejdsopgaver

Vælg den rigtige kniv

Hultafors’ holdbare håndværkerknive er udviklet til de mange forskellige arbejdsopgaver som håndværkeren har.

Find kniven der passer dig

Spørg os