Partner login

Dybhulsmarkør – med hætte og indbygget blyantspidser

Hultafors - Danmark

Hultafors grebvenlig dybhulsmarkør med hætte og indbygget blyantspidser.

Hætten er designet så den er let at fjerne men sidder samtidig godt fast. Både markør og hætte har rullestop - så de ikke ruller væk hvis de placeres på en overflade.

Testet af proFessionelle brugere

Dybhulsmarkørerne er udviklet i samarbejde med håndværkere fra forskellige fag, med det formål at gøre håndværkerens dag endnu mere effektiv.

“Den ideelle blyant har en hætte, der sidder godt fast, samtidig med at den skal være let at få fat på, når du har brug for den. Hætten skal sidde fast i lommen”.

Göran, en af de professionelle testpersoner

indbygget blyantspidser og nem adgang

Blyantspidseren sidder i hætten for let tilgang. Via et hul i bunden på hætten ledes smuds og fugt ud, for længere holdbarhed. Alt dette i kombination med ergonomisk og grebvenligt design, resulterer i en pålidelig markør der kombinerer to klassikere.

kombination af to klassikere

“Dybhulsmarkøren er en kombination af en traditionel tømrerblyant og en almindelig blyant. Ved at kombinere designfunktioner har du altid et godt greb, uanset om du vil lave klare lige linjer eller præcise afmærkninger,” siger Per.

”Vi har valgt at udvikle en række produkter, der gør arbejdsdagen for håndværkere lettere med hensyn til mærkning. Det har været vigtigt for os at tænke på effektivitet, ergonomi og holdbarhed, da vi udviklede produkterne.”

Per Eriksson, Produktchef hos Hultafors

Fakta om dybhulsmarkør HDM

  • Let at fjerne fra hætten og bliver på plads i hætten.
  • Grebvenligt og ergonomisk design gør den let at anvende.
  • Optimeret stift for holdbarhed og modstand mod fugt.
  • Indbygget blyantspider for hurtig tilgang og tydelig markering.
  • Refill stifter er tilgængelige og du kan anvende markøren længere.
Produktinformation

Lær mere

Nye stifter lige ved hånden

Vi tilbyder refill stifter i praktisk pakke med 10, enten i i grafit eller i en kombination af grafit stifter og stifter i farver.

Se nærmere på vores refill stifter

Let mærkning smalle steder

Vores dybhulsmarkør findes i sort eller rød permanent tusch og er udviklet til mærkning svar fremkommelige steder og i små huller.

Lær mere om vores dybhulsmarkør, Ink


Spørg os