Partner login

Glasfiber, birk eller aluminium

Hultafors - Danmark

Meterstokken fås i forskellige materialer - aluminium, glasfiber og træ. Hvilket materiale du bør vælge, kommer an på det miljø den skal bruges i.

Her er nogle ting du bør tænke på når du skal vælge meterstok.

Er varme eller opløsningsmiddel en del af din arbejdsdag?

Aluminium er et materiale, der er modstandsdygtigt over for fugt, varme og slitage. Disse kvaliteter værdsættes af håndværkere der arbejder med svejsning eller udfører arbejde i nærheden af ​​varme eller opløsningsmiddel. Vores meterstokke i aluminium er derfor et oplagt valg.

Arbejder du under fugtige forhold?

Hvis det meste af din arbejdsdag tilbringes i fugtige miljøer, såsom badeværelser, eller hvis du arbejder med murværk, maling eller gips; så har du brug for en meterstok, der kan modstå vand over tid. Vores meterstokke i glasfiber er modstandsdygtige over for fugt og er blevet en favorit blandt dem, der arbejder under fugtige forhold.

Får du gåsehud bare ved tanken om et lille stykke træ?

Ud over nøjagtigheden og at den kan modstå en normal arbejdsdag, har det noget at sige, hvordan meterstokken føles i din hånd? Hvis du synes at ​det er den klassiske meterstok, i træ i svensk kvalitet, der er er dit bedste valg. Ingen anden meterstok føles så let og stærk som meterstokken fra Hultafors.

Navne holder ved

Vi kalder den for tommetok med den har jo oftest ikke gradering i tommer længere. Derfor kalder vi den også for en meterstok.

En meterstok?

Den rødmalede ende

Den røde ende på Hultafors tommestokken, der stikker op af lommen, har i lang tid været noget der kendetegner en prof. Siden den blev opfundet i 1883 har tommestokken påvirket designet på arbejdsbukser og er den dag i dag stadig håndværkerens førstevalg.

Den originale. Når du er prof.

Sådan laver vi dem

På vores tommestokfabrik i Hultafors i Sverige, laver vi den klassiske tommestok. Modellen 59 i lys glasbirk med rødmalede ender. Alle dele er fremstillet lokalt af en dygtig arbejdsstyrke.

Se fremstillingen af din tommestok

Først bygger vi maskinerne

Når du opfinder noget er der ingen at følge efter, ingen dele der kan bestilles. Hos Hultafors har vi altid lavet altid selv, med stolthed.

Vi har altid bygget vores egne maskiner

Spørg os