Partner login

Glasfiber, glasbirk eller aluminium

Hultafors - Danmark

Ud over vores klassiske Hultafors tommestok i glasbirk, tilbyder vi også tommestokke i materialer som aluminium og glasfiber. 

Tommestokken i aluminium er værdsat hos dem der arbejder tæt på varmen, eksempelvis svejsere. Glasfiber tommestokken har ikke noget imod vand og er derfor et godt valg for murere eller malere. 

Kig efter den røde trekant

På hver tommestok fra Hultafors finder du en rød trekant. Iden i den står bogstaverne KHJK , initialerne for vorksomhedens grundlægger Karl Hilmer Johansson Kollén.

Så det er ikke nogen advarselstrekant, tværtimod, så hvis du omvendt, står med en tommestok i hånden uden en rød trekant, ja så kan vi ikke garantere at den måler korrekt.

Navne holder ved

Vi kalder den for tommetok med den har jo oftest ikke gradering i tommer længere. Derfor kalder vi den også for en meterstok.

En meterstok?

Den rødmalede ende

Den røde ende på Hultafors tommestokken, der stikker op af lommen, har i lang tid været noget der kendetegner en prof. Siden den blev opfundet i 1883 har tommestokken påvirket designet på arbejdsbukser og er den dag i dag stadig håndværkerens førstevalg.

Den originale. Når du er prof.

Sådan laver vi dem

På vores tommestokfabrik i Hultafors i Sverige, laver vi den klassiske tommestok. Modellen 59 i lys glasbirk med rødmalede ender. Alle dele er fremstillet lokalt af en dygtig arbejdsstyrke.

Se fremstillingen af din tommestok

Først bygger vi maskinerne

Når du opfinder noget er der ingen at følge efter, ingen dele der kan bestilles. Hos Hultafors har vi altid lavet altid selv, med stolthed.

Vi har altid bygget vores egne maskiner

Spørg os