Partner login

Vi har lavet vores meterstok længere

Hultafors - Danmark

Mange kunder har forespurgt efter en smidig meterstok tilpasset dagens byggestandarder. Derfor lancerer vi nu en 240 cm lang meterstok i et smidigt format.  

Et ikon

Den nye unikke meterstok er baseret på klassikeren fra 1883, men er udstyret med to ekstra led for at gøre den 240 cm lang.

Akkurat som klassikeren fra 1883 er den produceret i glasbirk, udstyret med led i svensk stål og har de karakteristiske røde ender.

Den perfekte længde

Fordelen med den nye model er at man kan tage mål af eksempelvis en gipsplade eller loftshøjde uden at skulle flytte meterstokken.

Derudover er der ingen grund til at bruge en upraktisk meterstok på 3 meter, hvis du skal tage et mål på 240 cm. Med den nye model kan du tage fulde mål og arbejde mere effektivt.

Let at genkende

Meterstokken på 240 cm er let at kende da den har tydelige print på begge sider.

Se produktinformation på meterstok 59-2.4-12

Lær mere

Den rødmalede ende

Den røde ende på Hultafors tommestokken, der stikker op af lommen, har i lang tid været noget der kendetegner en prof. Siden den blev opfundet i 1883 har tommestokken påvirket designet på arbejdsbukser og er den dag i dag stadig håndværkerens førstevalg.

Den originale. Når du er prof.

Sådan laver vi dem

På vores tommestokfabrik i Hultafors i Sverige, laver vi den klassiske tommestok. Modellen 59 i lys glasbirk med rødmalede ender. Alle dele er fremstillet lokalt af en dygtig arbejdsstyrke.

Se fremstillingen af din tommestok

Først bygger vi maskinerne

Når du opfinder noget er der ingen at følge efter, ingen dele der kan bestilles. Hos Hultafors har vi altid lavet altid selv, med stolthed.

Vi har altid bygget vores egne maskiner

Spørg os