Partner login

Vi har altid været nødsaget til at bygge vores egne maskiner

Hultafors - Danmark

Når du er pioner er der ingen at følge. Det er derfor at vi hos Hultafors, med stor stolhed, altid har lavet alle ting selv.  

Hultafors tommestokfabrik har ingen leverandør af dele. Alt ankommer til fabrikken som råmateriale. 

Unikke maskiner 

Produktionen er en højt specialiceret process med unikke maskiner der ikke findes på markedet. De er faktisk fremstillet i Hultafors af vores egne dygtige ingeniører. 

løbende forbedringer

Det at en svensk virksomhed, med en opfindelse fra 1883, stadig kan være førende i konkurrencen fra Østen er ikke en lille præstation. Vores store viden og store stræben efter fortsat at kunne forbedre os, er det der gør det muligt. 

Vælg det rigtige materiale

Ud over at fremstille vores klassiske tommestok af træ tilbyder vi også tommestokke fremstillet i aluminium og glasfiber.

Glasbirk, aluminium eller glasfiber?

Navne holder ved

Vi kalder den for tommetok med den har jo oftest ikke gradering i tommer længere. Derfor kalder vi den også for en meterstok.

En meterstok?

Den rødmalede ende

Den røde ende på Hultafors tommestokken, der stikker op af lommen, har i lang tid været noget der kendetegner en prof. Siden den blev opfundet i 1883 har tommestokken påvirket designet på arbejdsbukser og er den dag i dag stadig håndværkerens førstevalg.

Den originale. Når du er prof.

Sådan laver vi dem

På vores tommestokfabrik i Hultafors i Sverige, laver vi den klassiske tommestok. Modellen 59 i lys glasbirk med rødmalede ender. Alle dele er fremstillet lokalt af en dygtig arbejdsstyrke.

Se fremstillingen af din tommestok

Spørg os