Partner login

Omgivet af laser

Hultafors tilbyder et sortiment af intuitive lasere og afstandsmålere. Alle produkter er lette at forstå og anvende, hvilket gør din arbejdsdag mere effektiv. Og mere præcis.

H3x360

H3x360 er en kompakt intutiv linjelaser med én vandret og to lodrette 360º linjer samt en måletolerance på kun 0.2 mm/m. Perfekt til VVS-arbejde, fliselægning, tapetsering eller placering af referencemærker på gulvet og i loftet. 

Læs mere

H360G

H360G er en brugervenlig grøn krydslaser med en nivelleringsevne på op til 25 meter vandret og lodret. Grønne laserlinjer er op til fire gange mere synlige end røde. 

Læs mere

HXLG-S

HXLG-S er en kompakt og brugervenlig grøn krydslaser der tilbyder hurtig aflæsning og høj nøjagtighed, for en mere effektiv arbejdsdag. Et godt valg til opsætning af fliser, tapetsering eller ophængning af køkkenskabe. 

Læs mere

HXL

Intet der distraherer, kun præcision med Hultafors krydslaser.

Læs mere

PXL

Perfekte linjer med denne punkt- og krydslaser.

Læs mere

HDL 100-S

HDL 100-S er en high-tech, brugervenlig afstandsmåler med integreret Bluetooth til overførsel af målinger, hurtigt og let med HDL100 appen. Målinger op til 100 meter.

Read more

HDL 80

Lige præcis - med denne laser afstandsmåler.

Læs mere

HDL 20

HDL 20 er en kompakt og brugervenlig afstandsmåler med en rækkevidde på op til 20 meter. Et godt valg til måling af kabler og rør, beregning af overflade og omfang, og hvor pladsen er trang. 

Læs mere

Brugervenlige lasere og afstandsmålere

Vores lasere og afstandsmålere er designede til at gøre din arbejdsdag mere effektiv. Vores sortiment indeholder røde og grønne lasere, smarte afstandsmålere med bluetooth og tilbehør. Lad os forklare det lidt mere i detaljen.

Gode ting at vide om lasere