Partner login

Brugervenlige lasere

Hultafors - Danmark

Hultafors udvikler konstant sit værktøjssortiment til kræsne håndværkere. De seneste produktnyheder omfatter tre brugervenlige laserværktøjer – herunder en afstandsmåler – der gør håndværkerens arbejdsdag mere effektiv.

Tre nye modeller baseret på enkelthed og brugervenlighed

Vi har manglet et par produkter i laserkategorien og vi har derfor udvidet sortimentet med en krydslaser, en punkt- og krydslaser og en afstandsmåler, et produkt vi ikke tidligere har haft i vores sortiment. De tre nye produkter er designet ud fra enkelthed, brugervenlighed og præcision, der sikrer hurtig og præcis aflæsning.

Få knapper

De nye intuitive laserer er lette at forstå og anvende. De har eksempelvis ikke særlig mange knapper, hvilket gør dit arbejde mere effektivt.

100% robust præcision

Our intuitive laser measurement tools are made of robust plastic and ready for instant use. All tools are tested and calibrated thoroughly before delivery to ensure accuracy and precision.

Laserklasser

Laseklasser inddeles i flere forskellige grupper - dem der er godkendt i henhold til den Europæiske Standard EN 601125-1 og dem der er godkendt efter den Amerikanske Standard FDA 1040.10:1.4.97. Vi bruger laserklasse 2 og 2M. Laserklasse 2M er noeget stærkere end laserklasse 2, men begge klasser sørger for synlige linjer uden at være direkte farlige for øjnene. Men husk at du aldrig må pege laserstrålen direkte mod dine egne eller andres øjne.

Et advarselssymbol samt information skal være synlig på alle laserprodukter.

IP klassifikation

Elektronisk udstyr designet til anvendelse under hårde forhold skal være godt lukkede så støv, fugt og vand ikke trænger ind. IP klassifikationen definerer produktets grad af beskyttelse mod støv og vand. Det første tal i IP klassifikationen refererer til støv og det andet tal til vand. Vores lasere har IP klassifikation IP54, hvilket betyder at de er beskyttet mod støv (5) og vandsprøjt (4). Dette indebærer at de kan bruges under hårde forhold både ude og inde.

nivelleringstyper

Lasere kan nivelleres på flere måder. Den mest almindelige er selvnivellering, som er den metode vi anvender i vores lasere.

Selvnivellering

Et selvnivellerende system med magnetisk pendel og en gyro der sikrer at laseren altid er i vater. Den hurtigste og mest enkle vej til præcise mål.

Automatisk laser

Laseren nivelleres ved hjælp af en servomotor og en elektronisk libelle. Vi har ingen lasere med denne type af nivellering.

Manuel laser

Nivellering ved justering af skrue og libelle. Mest brugt til mere enkle opgaver.

Låst pendel

Hultafors’ selvnivellerende lasere har en magnetisk pendel og gyro, som sikrer at laseren altid er i vater. For at beskytte pendlen når laseren ikke er i brug, f.eks. under transport, låses pendlen automatisk når du slukker laseren. Tjek derfor at pendlen er løs, næste gang du tænder for laseren.

Lær mere

HDL 80 Laser Afstandsmåler

HDL 80 er en intuitiv og brugervenlig afstandsmåler med rækkevidde op til 80 meter. Perfekt til måling af længere afstande og ved beregning af areal og volumen.

LIge præcis med HDL 80

HXL Krydslaser

HXL er en kompakt og brugervenlig krydslaser. Meget synlige laserlinjer sikrer hurtig aflæsning og øget nøjagtighed og giver større effektivitet, ved eksempelvis lægning af fliser, tapetsering og ophængning af skabe.

Intet der distraherer - kun præcision

PXL Punkt- og krydslaser

PXL er en brugervenlig punkt- og krydslaser. Lodpunktet og den roterbare holder, gør at PXL let kan indstilles på valgfrit punkt og/eller linje ved præcisionsarbejde.

Perfekte linjer med PXL

Spørg os