Partner login

Brugervenlige lasere

Hultafors - Danmark

Hultafors lasere og afstandsmålere er udviklet med fokus på brugervenlighed og høj præcision. Laserfamilien består af røde og grønne lasere, smarte afstandsmålere med bluetooth og tilbehør som laserbriller, adaptere og laserstativer.

GRØN ELLER RØD LASER, HVAD ER FORSKELLEN?

Menneskets øje er følsomt overfor lys i bølgelængdeområdet fra ca. 711 nm (rød) til 389 nm (violet), hvor følsomheden varierer afhængigt af bølgelængden. Infrarødt lys og kortbølgelys (ultraviolet) er udenfor denne skala og er derfor usynligt for os. Hultafors lasere ligger indenfor området 680 nm (rød) og 529 nm (grøn) og er derfor synlige for øjet.

Grøn laser er midt i bølgelængdeområdet, hvor øjet er mest følsomt og er derfor meget synlig. Faktisk har grøn laser op til fire gange bedre synlighed end rød laser.

Få knapper

De nye intuitive laserer er lette at forstå og anvende. De har eksempelvis ikke særlig mange knapper, hvilket gør dit arbejde mere effektivt.

100% robust præcision

Our intuitive laser measurement tools are made of robust plastic and ready for instant use. All tools are tested and calibrated thoroughly before delivery to ensure accuracy and precision.

Laserklasser

Laseklasser inddeles generelt i to grupper - dem der er godkendt i henhold til den Europæiske Standard EN 601125-1 og dem der er godkendt efter den Amerikanske Standard FDA 1040.10:1.4.97. Derudover er der 8 laserklasser der omhandler styrken på laseren - jo højere klasse jo stærkere og mere skadelig.

Vi bruger laserklasse 2 og den lidt lysere 2M. Begge laserklasser giver meget synlige linjer uden at være direkte farlige for øjnene.

Men husk at du aldrig må pege laserstrålen direkte mod dine egne eller andres øjne.

Et advarselssymbol samt information skal være synlig på alle laserprodukter.

IP klassifikation

Elektronisk udstyr designet til anvendelse under hårde forhold skal være godt lukkede så støv, fugt og vand ikke trænger ind. IP klassifikationen definerer produktets grad af beskyttelse mod støv og vand. Det første tal i IP klassifikationen refererer til støv og det andet tal til vand.

Vores lasere og afstandsmålere har IP klassifikation IP42, IP54 eller IP65. Det første tal refererer til støv og det andet tal til vand. Jo højere tal jo højere beskyttelse. Eksempelvis betyder en IP54 klassifikation at produktet er beskyttet mod støv (5) og mod vand (4).

nivelleringstyper

Lasere kan nivelleres på flere måder. Den mest almindelige er selvnivellering, som er den metode vi anvender i vores lasere.

Selvnivellering

Et selvnivellerende system med magnetisk pendel og en gyro der sikrer at laseren altid er i vater. Den hurtigste og mest enkle vej til præcise mål.

Automatisk laser

Laseren nivelleres ved hjælp af en servomotor og en elektronisk libelle. Vi har ingen lasere med denne type af nivellering.

Manuel laser

Nivellering ved justering af skrue og libelle. Mest brugt til mere enkle opgaver.

Låst pendel

Hultafors’ selvnivellerende lasere har en magnetisk pendel og gyro, som sikrer at laseren altid er i vater. For at beskytte pendlen når laseren ikke er i brug, f.eks. under transport, låses pendlen automatisk når du slukker laseren. Tjek derfor at pendlen er løs, næste gang du tænder for laseren.

Lær mere

HDL 80 Laser Afstandsmåler

HDL 80 er en intuitiv og brugervenlig afstandsmåler med rækkevidde op til 80 meter. Perfekt til måling af længere afstande og ved beregning af areal og volumen.

LIge præcis med HDL 80

HXL Krydslaser

HXL er en kompakt og brugervenlig krydslaser. Meget synlige laserlinjer sikrer hurtig aflæsning og øget nøjagtighed og giver større effektivitet, ved eksempelvis lægning af fliser, tapetsering og ophængning af skabe.

Intet der distraherer - kun præcision

PXL Punkt- og krydslaser

PXL er en brugervenlig punkt- og krydslaser. Lodpunktet og den roterbare holder, gør at PXL let kan indstilles på valgfrit punkt og/eller linje ved præcisionsarbejde.

Perfekte linjer med PXL

H360G

H360G er en brugervenlig grøn krydslaser med en nivelleringsevne på op til 25 meter vandret og lodret. Den grønne laser tilbyder op til fire gange bedre synlighed end rød laser.

Læs mere

H3x360

H3x360 er en kompakt og intuitiv linjelaser med én vandret og to lodrette 360º linjer samt en måletolerance på kun 0.2 mm/m. Perfekt til vvs-arbejde, tapetsering, fliselægning eller placering af referencemærker på gulv og i loft.

Læs mere

HXLG-S

HXLG-S er en kompakt og intuitiv grøn krydslaser der tilbyder hurtig og præcis aflæsning for en mere effektiv arbejdsdag. Det perfekte valg til opsætning af fliser, tapetsering eller ophængning af køkkenskabe.

Læs mere

HDL 20

HDL 20 er en kompakt og brugervenlig afstandsmåler med en rækkevidde på op til 20 meter. Et godt valg til måling af kabler/rør, beregning af overflade og omfang samt hvor pladsen er trang.

Læs mere

HDL 100-S

HDL 100-S er en teknologisk, brugervenlig afstandsmåler med integreret bluetooth der nemt kan overføre målinger til HDL100 appen. Rækkevidde op til 100 meter.

Læs mere

Spørg os