Partner login

Lige præcis

Hultafors - Danmark

HDL 80 er en intuitiv og brugervenlig afstandsmåler med rækkevidde op til 80 meter. Perfekt til måling af længere afstande og ved beregning af areal og volumen. Høj præcision i et kompakt design og transporttaske for øget mobilitet, beskyttelse og opbevaring i bæltet.

Mål lange afstande på få sekunder

Digital afstandsmåling har mange fordele sammenlignet med traditionel måling med meterstok eller båndmål. Afstande kan måles enkelt på få sekunder. Derudover kan den beregne areal og volume, bare ved at trykke på én knap. Perfekt når du har brug for hurtige og præcise målinger eksempelvis ved udarbejdelse af tilbud. Derudover gemmer HDL også de seneste 20 målinger så du kan arbejde mere effektivt.

brugervenlig

De mest anvendte målefunktioner er kar til brug ved kun et tryk. Displayet har en hurtig og intuitiv navigation til de resterende funktioner.

sådan fungerer den

Laseren fokuserer på et mål for afmålingen. Afstandsmåleren afgiver derefter en laserimpuls, der sætter gang i måleprocessen. Impulsen reflekterer fra målet og modtages af fotocellen i enheden. Dette gør det muligt at beregne den nøjagtige afstand ved hjælp af tidsperioden mellem udsendelse og reflektion af laseren. I praksis anvender vi en process hvor faseændringen mellem ekstern pulsering og intern referencepulsering bestemmes. Kun et lille overfladeareal er nødvendigt ved brug af lasermåling.

Du kan læse mere om Afstandsmåleren HDL 80 her.

Lær mere

HXL Krydslaser

HXL er en kompakt og brugervenlig krydslaser. Meget synlige laserlinjer sikrer hurtig aflæsning og øget nøjagtighed og giver større effektivitet, ved eksempelvis lægning af fliser, tapetsering og ophængning af skabe.

Intet der distraherer - kun præcision

PXL Punkt- og krydslaser

PXL er en brugervenlig punkt- og krydslaser. Lodpunktet og den roterbare holder, gør at PXL let kan indstilles på valgfrit punkt og/eller linje ved præcisionsarbejde.

Perfekte linjer med PXL

Brugervenlige lasere

Vi udvikler konstant vores værktøjssortiment til kræsne håndværkere. De seneste produktnyheder omfatter tre brugervenlige laserværktøjer – herunder en afstandsmåler – der gør håndværkerens arbejdsdag mere effektiv.

Jo enklere jo bedre

Spørg os