Partner login

Intet der distraherer, kun præcision

Hultafors - Danmark

HXL er en kompakt og brugervenlig krydslaser. Meget synlige laserlinjer sikrer hurtig aflæsning og øget nøjagtighed og giver større effektivitet, ved eksempelvis lægning af fliser, tapetsering og ophængning af skabe. Derudover gør den roterende base, laseren let at justere.

præcision på kort tid

Om du skal lægge fliser, tapetsere, male eller bygge vil den intuitive HXL krydslaser hjælpe dig til at opnå høj præcision og spare tid.

en vinkel på præcis 90°

Laserens meget synlige horisontale og vertikale linjer former et kryds med en vinkel på nøjagtig 90°. Dette gør det mere enkelt for dig at lave perfekte og præcise justeringer af møbler, beslag og gulv. .

tydelige linjer

Uanset hvilket rum du arbejder i giver HXL krydslaseren dig gode synlige linjer takket være laserklasse 2 dioder der producerer lyse laserlinjer. Linjerne projiceres tæt ved produktet både på gulvet og i loftet der sikrer et bredt anvendelsesområde. Det alsidige værktøj er intuitivt og kan måle rækkevidder op til 80 meter sammen med håndholdt modtager.

hældningsadapter til skrå overflader

Værktøjets hældningsmode er perfekt til trapper, lofter og vægge.

Puls funktion

Med håndholdt modtager er det også muligt at bruge HXL krydslaser udendørs, på afstande op til 80 meter, der er nogen af de længde afstande indenfor krydslasere.

Du kan læse mere om vores Krydslaser her.

Modtager - når aflæsning er vanskelig

Hultafors modtager er en håndholdt modtager der opfanger og lokaliserer laserlinjen ved måling på lang afstand eller ved dårlige lysforhold. Når du bruger modtageren sammen med vores laserprodukter kan der måles afstande op til 80 meter.

Du kan bruge den med en hånd for at finde en horisontal eller vertikal laserlinje. Modtageren er designet til indendørs brug, men kan også anvendes udendørs. Den kan bruges sammen med produkter fra Hultafors med puls-funktion, som HXL og PXL.

Læs mere

Lær mere

PXL Punkt- og krydslaser

PXL er en brugervenlig punkt- og krydslaser. Lodpunktet og den roterbare holder, gør at PXL let kan indstilles på valgfrit punkt og/eller linje ved præcisionsarbejde.

Perfekte linjer med PXL

HDL 80 Laser Afstandsmåler

HDL 80 er en intuitiv og brugervenlig afstandsmåler med rækkevidde op til 80 meter. Perfekt til måling af længere afstande og ved beregning af areal og volumen.

LIge præcis med HDL 80

Brugervenlige lasere

Vi udvikler konstant vores værktøjssortiment til kræsne håndværkere. De seneste produktnyheder omfatter tre brugervenlige laserværktøjer – herunder en afstandsmåler – der gør håndværkerens arbejdsdag mere effektiv.

Jo enklere jo bedre

Spørg os