Partner login

Perfekte linjer

Hultafors - Danmark

PXL er en brugervenlig punkt- og krydslaser med præcise linjer som giver nøjagtig og hurtig aflæsning. Lodpunktet i kombination med den medfølgende roterbare holder med magnet, gør at PXL let kan indstilles på valgfrit punkt og/eller linje ved præcisionsarbejde som ved opsætning af vægge.

PXL projicerer også linjer i loftet for at vise lodpunktets position, eksempelvis hvor væggene mødes. Dette er perfekt for afmærkning til spots i loftet, da du kan foretage alle målinger på gulvet i stedet for over dit hoved.

To linjer på præcis 90°

PXL Punkt- og krydslaser viser to vertikale linjer på nøjagtig 90° mod hinanden og danner et kryds hvor de mødes. Takket være intelligent design starter linjerne på gulvet lige ved laseren. Du kan let finde dine målepunkter ved hjælp af lodpunkt og kryds.

Godt værktøj til montering af gipsvægge eller lofter

PXL Punkt- og krydslaser er ideel til montering af vægge og andre konstruktioner indendørs. På grund af den specielt udviklede adapter/holder, fungerer den som et godt hjælpemiddel.

360° roterbar gipsvæg

Den 360° roterbare gipsvæg adapter/holder hjælper dig med at fæstne PXL punkt- og krydslaseren enkelt og stabilt på gulvbrædderne. Uanset hvilken retning værktøjet drejes, vil lodpunktet altid holde sig på referencepunktet.

præcist arbejde på ingen tid

Ved et enkelt tryk på knappen projekteres referencelinjer og punkter så du enkelt kan lægge fliser eller hænge skabe op, helt perfekt.

monteringsarbejde

Den præcise 90° vinkel gør det enkelt at lave monteringsarbejde, som opsætning af gardinstænger eller spots.

Den brede strålevinkel skaber et stort arbejdsområde, selv hvor pladsen er trang.

Du kan læse mere om vores Punkt- og krydslaser her.

Modtager - når aflæsning er vanskelig

Hultafors modtager er en håndholdt modtager der opfanger og lokaliserer laserlinjen ved måling på lang afstand eller ved dårlige lysforhold. Når du bruger modtageren sammen med vores laserprodukter kan der måles afstande op til 80 meter.

Du kan bruge den med en hånd for at finde en horisontal eller vertikal laserlinje. Modtageren er designet til indendørs brug, men kan også anvendes udendørs. Den kan bruges sammen med produkter fra Hultafors med puls-funktion, som HXL og PXL.

Læs mere

Lær mere

HDL 80 Laser Afstandsmåler

HDL 80 er en intuitiv og brugervenlig afstandsmåler med rækkevidde op til 80 meter. Perfekt til måling af længere afstande og ved beregning af areal og volumen.

LIge præcis med HDL 80

HXL Krydslaser

HXL er en kompakt og brugervenlig krydslaser. Meget synlige laserlinjer sikrer hurtig aflæsning og øget nøjagtighed og giver større effektivitet, ved eksempelvis lægning af fliser, tapetsering og ophængning af skabe.

Intet der distraherer - kun præcision

Brugervenlige lasere

Vi udvikler konstant vores værktøjssortiment til kræsne håndværkere. De seneste produktnyheder omfatter tre brugervenlige laserværktøjer – herunder en afstandsmåler – der gør håndværkerens arbejdsdag mere effektiv.

Jo enklere jo bedre

Spørg os