Partner login

ATLE trækker søm ud som ingen anden

Hultafors - Danmark

ATLE er vores effektive og brugervenlige sømudtrækker. På trods af størrelsen kan den let trække et 5 tommer søm ud. Anvend den til at trække søm ud, når hovedet er helt nede i træet eller hvis sømhovedet slet ikke er der mere.

ATLE er ikke det nyeste stykke værktøj i vores sortiment men mange håndværkere har slet ikke opdaget det. Men det er faktisk et stykke værktøj der kan gøre en tømrers arbejdsdag lettere.

Hvordan ATLE fungerer

ATLE er udstyret med to skruer, en på toppen og en på ryggen. Skruen på toppen er justerbar hvilket gør det let at trække søm ud. Skruen på ryggen egner sig til at trække søm ud hvor pladsen er trang. Dens konpakte størrelse gør at den let passer ned i værktøjskassen. Brug den sammen med din hammer træk med kløften.

meget renovering?

Hvis du buger meget tid på at renovere eller hvis du godt kan lide at genbruge træet, så vil ATLE spare dig en masse kostbar tid. Ved at bruge sømudtrækkeren vil arbejdet med at "rense" træet være meget mere enkelt og effektivt. Også hvis du kommer til at slå et søm eller to skævt, så kan ATLE let bruges til at fjerne sømmet igen.

længere holdbarhed

ATLE is fremstillet i stål og har en virkelig lang levetid, hvis den anvendes korrekt. Lige siden vi tilføjede ATLE til vores sortiment har vi forbedret den med nye, mere holdbare skruer til sømudtrækningen; både på toppen og ryggen. For yderligere holdbarhed er kløften hærdet. Vi anbefaler at du kun anvender den sammen med din hammer, ikke med et koben, for at sikre at den kan blive ved med at trække søm ud i lang tid.

Produktdata

Se produktdata på sømudtrækker ATLE.

Sømudtrækker ATLE

Spørg os