Partner login

Nedriv med kvalitet

Hultafors - Danmark

Når du arbejder med nedrivning, er det vigtigt, at du vælger et værktøj, som er let at håndtere – et koben er det, du har brug for.

Kraft, tyngde og en vilje af stål

Justerbart kobenStål er næsten tre gange så tungt som aluminium, men det er også tre gange så stærkt. Når du skal udføre arbejde, hvor tyngde og kraft er afgørende for at opnå et godt resultat, er stål det oplagte valg.
Vores bedste koben er fremstillet i højlegeret borstål. De er forsynet med brede, slebne anlægsflader og tynde ender for bedre tilgang og reduceret risiko for mærker på arbejdsemnet.
Kløften er optimeret til sømudtræk.

Let, SPÆNDSTIGT og skånsomt mod underlaget

Nedriv med kvalitetVi har flere koben i slidstærkt aluminium, som er udviklet til dig, der arbejder på et værksted. Aluminium vejer kun en tredjedel af stål. Det er lettere at arbejde med og mere skånsomt mod din krop, især ved arbejde i eller over skulderhøjde. Aluminium skåner samtidig
de materialer, du arbejder med. Det ruster ikke, tåler bedre kulde og er desuden meget fleksibelt.

Et aluminiumsværktøj kan "fjedre" ca. tre gange så meget som et stålværktøj uden at blive deformeret. Derfor er et brækjern i aluminium det perfekte til justering og tilpasning af forskellige former for montagearbejde indenfor maskinindustrien. Du kan anvende dem til at teste hjullejer og justere karosseridele.

Vær god mod din krop!

Nedriv med kvalitetFor at undgå unødvendige arbejdsskader, får du her nogle tips. Arbejd altid med ret ryg, undgå at arbejde med strakte arme eller kraftigt bøjede håndled. Prøv at variere din arbejdsstilling så ofte som muligt. Undgå situationer som giver stød og ryk.

Vælg det rigtige brækjern! I vores sortiment finder du brækjern, koben og alu koben i flere forskellige former og materialer. Du kan altid finde et, der passer til dine arbejdsopgaver.

Spørg os