Partner login

Sæt din virksomhed i fokus

Hultafors - Danmark

Hultafors tilbyder reklametryk på flere forskellige modeller af målestokke, blyanter og knive.

På målestokke kan reklametrykket placeres på selve leddet og/eller på siden af meterstokken. Bemærk at trykfladen kan ændre sig alt efter, hvilken model du vælger. Målestokke med reklametryk leveres i 10 stk. (plastfolie) uden EAN-kode på stokken.

Hultafors reklametryk - sæt din virksomhed i fokus

Farver

Hultafors tilbyder tryk i følgende standardfarver jvf. Pantoneskalaen (PMS). Mod et pristillæg kan vi tilbyde yderligere 600 nuancer jvf. PMS-skalaen. Specialfarver, som ikke kan blandes af Hultafors tilbydes særskilt. Bemærk at mindre farvevariationer kan forekomme ift. PMS-skalaen.

Farver tryk tommestokke

Trykflader, meterstokke

RE = Sidetryk. Meterstokken er normalt graderet på endeledene, hvilket gør, at det kun er muligt at trykke på siden (ingen stiktryk). Trykfladen er egnet til logo, firmanavn og andre tekster og billeder.

FÖ = Øverste felt stiktryk + sidetryk. Første og sidste led har den øverste halvdel af leddet som trykflade. Her kan placeres firmanavn, telefon- og faxnummer eller korte slogans. Kan kombineres med tryk på siden af meterstokken.

MF = Midtfelt stiktryk + sidetryk. Som FÖ, men trykfladen er placeret i midten på første og sidste led for problemfri gradering i top og bund af leddet. Kan kombineres med tryk på siden af meterstokken.

Korrektur

Hultafors har flg. krav til grundlag for korrekturfremstilling:

• Billede af logo eller andet vektoriseret billede skal vedlægges korrekturbestillingen som en åben EPS-fil, eller alternativt som papirunderlag i laserkvalitet og udskrevet 50% større end trykket. Hultafors står gerne til rådighed med information om teknik, programmer og udstyr. Information om farver skal følge bestillingen.

• Eventuelle fotografier skal vedlægges i formatet TIF eller JPG.

• Tekst som skal trykkes angives som løbende tekst. Typesnit og ønsket størrelse skal også oplyses. Ved ufuldstændige filer tillægges en ekstra omkostning. Hultafors kan fremstille klichéer efter ønske mod timebetaling. En korrektur består af en eller flere klichéer som nummereres. Disse klichénumre kan anvendes ved en senere korrekturbestilling, hvis en kliché f.eks. skal korrigeres, mens det resterende er uændret.

Fakturering reklametryk

Udover produktomkostningen, debiteres en pris pr. tryk og kliché. Desuden debiteres ekstra omkostninger for specialfarver samt bearbejdning af vedlagte original. Venligst bemærk at ved flerfarvetryk, debiteres tryk og kliché pr. farve.

Spørg os