Partner login

Følelsen af en solid ramme

Præcision i hvert snit

Vi tilbyder et komplet sortiment af save, der kombinerer materialer af høj kvalitet, ergonomisk design og det nyeste indenfor slibe teknologien. 

Lær alt om vores save

Vejen til perfektion

Det kræver en ekspert for at være en ekspert. Som vi alle ved stiller de rigtige proffer høje krav til deres save - vi involverede dem da vi udviklede vores save. 

Hvordan vi blev eksperter i save

Designet til proffer

Vi er stolte over at kunne præsentere HBX – vores fineste og mest præcise håndsav – udviklet i samarbejde med profesionelle håndværkere.

Lær alt om HBX

Købsguide

Om du er professionel håndværker eller DIY entusiast er det vigtigt at vælge den rigtige sav med de rigtige funktioner. Her er 5 ting du skal kigge efter når du køber en sav. 

Købsguide

Pas godt på din sav

Din sav holder ikke evigt. Der er dog nogle måder hvorpå du kan forlænge din savs levetid. Her er vores bedste tips til at få din sav til at holde længere. 

Pas godt på din sav

Vælg den rigtige sav

Hvilken sav du skal bruge afhænger af opgaven. Vores sortiment indeholder buesave, nedstrygere og flere specialsave der kan save i langt de fleste materialer. 

Tjek vores guide til valg af sav

Ergonomiske snit

Det at kunne save godt med en håndsav er en færdighed ikke alle besidder. Vi har lavet en simpel guide til hvordan du anvender din sav på den mest sikre, effektive og ergonomiske måde. 

Lær mere om ergonomiske snit