Partner login

HBX – proffens valg - Designet til at gøre hverdagen lettere

Hultafors - Danmark

HBX er den af vores håndsave med størst præcision. Udviklet til den moderne og kræsne håndværker, med 1 mm tykt hærdet savblad og vores unikke 3-trins slibning - en kombination der gør saven ekstrem effektiv og stabil samt sikrer fine rene snit.

3-trins slibningen betyder at tænderne er slebet i tre forskellige retninger, resultatet er en mere effektiv sav der kræver mindre kraft for at lave præcise snit.

forenkler håndværkerens hverdag

HBX håndsaven har mange egenskaber, udviklet til at gøre håndværkerens dag lettere. Eksempelvis er spidsen af bladet desgnet så du letter kan komme til hvor pladsen er trang og når du starter med at save midt i en plade. Bladbeskytteren har et unikt design der gør at du enkelt kan tage den af og på. Det ergonomiske håndtag har en gummibelægning der giver et godt greb. Derudover er håndtaget produceret i slidstærk ABS plast, som gør at du kan skifte savblad flere gange før du har brug for et nyt håndtag.

Robust bladbeskyttelse med unikt design

HBX håndsaven leveres med en robust bladbeskytter. Et unik design og en smart funktion der gør at du kan tage det af og på, med en hånd.

Lær mere

Fem ting dus bør kigge efter når du køber en sav

Hvad enten du er professionel håndværker eller DIY entusiast så vil disse generelle retningslinjer hjælpe dig, når du skal købe en sav.

Købsguide

Vælg den rigtige sav.

Vores sortiment består af forskellige håndsave; nedstrygere, buesave og flere specialsave til savning i mange forskellige materialer som metal, gasbeton, træ, gips og plast. Se vores guide for at finde den sav du søger.

Udforsk vores sortiment af save

Hvordan du bedst passer på din sav

Ved regelmæssigt brug vil din sav til sidst blive udslidt. Men der er måder hvorpå du kan forlænge savens levetid - her er vores bedste råd.

Læs mere om hvordan du passer på din sav

Spørg os