Partner login

Pas godt på din sav

Hultafors - Danmark

Selvom vores save er produceret i materialer af høj kvalitet, vil de på sigt blive slidte efter brug. Der er flere måder hvorpå du kan hjælpe med at forlænge levetiden på saven samt vedligeholde præcisionen. Følg instruktionerne og vedligeholdense herunder.

tør savbladet af

Gør det til en rutine at tørre savbladet af med en klud efter brug for at undgå overfladerust. Hvis din sav har bladbeskytter, bør du benytte dig af den. Sager uden rustbeskyttelsen, som Japansagen, bør tørres og olieres hvis den ikke skal bruges i noget tid. Og selvfølgelig bør saven ikke opbevares udendørs.

skift slidte savblade

Et udslidt savblad er mindre effektivt og præcist. Når bladet og tænderne er slidte kan du bytte savbladet hvis muligt. Prøv aldrig at slibe savbladet på egen hånd.

håndtaget til genbrug

På flere at vores save kan du skifte savbladet, men når håndtaget er udslidt er det på tide med en ny sav. Adskil håndtaget fra bladet og aflever det til gebrug, afhængigt af materialet - plast, stål eller træ.

Lær mere

Hvordan du saver sikkert og effektivt

Det at save med en håndsav er en færdighed. Vi har lavet en enkel guide til hvordan du kan bruge din sav på den mest sikre, effektive og ergonomiske måde.

Læs mere om ergonomisk savning

Præcision i hvert et snit

Vi tilbyder et komplet sortiment af save, i høj kvalitet med ergonomisk design og den nyeste slibeteknologi. Uanset hvilken opgave du skal udføre, har vi saven til dig.

Læs mere om vores save

Hvordan vi blev eksperter i save

Som vi ved stiller de profesionelle håndværkere store krav til deres sav - vi involverede dem derfor i udviklingen af vores nye sav. Det tog ikke lang tid før vi indså at en rigtig god sav kræver tre ting: effektiv slibning, at finde de rette vinkler og en god balance.

Læs om vores vej til skarphed

Spørg os